Monday, October 31, 2011

Things that Althea likes!

Hello all!!
Fuuhhh.. Nervous betul sebab besok (1hb Nov) Nana ade casting/audition.. Untuk apa? Haaa.. Kalau dapat baru Nana bgtau ek, buat masa sekarang Nana simpan dulu, cuma harap korang dapat doakan Nana supaya dapat lah ye.. :) Insyaallah Nana akan buat yang terbaik!! Besok lepas class Althea Nana pegi untuk audition tu.. :)

Okla, kali ni Nana nak share barang barang yang Althea suke.. Or barang barang yang ada dalam playpen Althea.. Jom!!!

video


Ini la rupa playpen Althea bila terkemas cantik.. :D Tu Althea tengah tido.. Biasa dia nap petang2 kat dlm playpen dia je.. :)
Ramai pulak yang tanye pasal playpen ni.. Playpen ni Nana beli second hand kat kawan Nana.. Sebab dia dah tak pakai.. Dia kata dia beli kat The Curve dalam RM899.. Kat memana kedai baby should have kot.. Good luck kalau tgh cari ye.. :)


p/s : Dalam minggu ni insyaallah akan diadakan #contestblogNana.. Tak sabar!

27 comments:

  1. best sangat blog kak nana ni..macam-macam ada...

    ReplyDelete
  2. kak , nana .. raser nyer saya da cari semua kot jawapan tuk soklan saya yg sy tnya aritu .. tapi saya x jumpa la ..or soklan saya memang tak ter post kot kat komen akk..
    sorry for ask again ..
    althea panggil kak nana & MRB ape yer ??
    and kak nana panggil MRB ape . & MRB panggil kak nana aper =)

    sorry sangat sangat , tapi hope dapat jawab soklan saya =)

    ReplyDelete
  3. peace_bbj88 : Althea panggil kami mummy daddy.. Nana panggil MRB mcm2.. kdg2 baby, kdg2 com, kdg2 chomby.. sama, MRB pun panggil Nana sama mcm Nana panggil dia.. :)

    ReplyDelete
  4. oic =)
    tq respon ye .. sangat cute mummy & daddy .. kimsalam peluk cium ketat ketat tuk Althea ye =)

    ReplyDelete
  5. mana minnie mouse ? hehehe .
    kak nana comel laa main mainan baby , suka . hehe .

    ReplyDelete
  6. kiut la plak tgk playpen althea tuh ;)

    ReplyDelete
  7. alololo comei nye..tak sabar lak nk kawen ade anak bagai ahahaha

    ReplyDelete
  8. walaupon nana nmpk lg xcited dr althea, entry ni best gilosss...

    pas ni nk tgk koleksi bj althea blh tak?

    ReplyDelete
  9. Nak jugak ada mummy, uncle & nenek mcm Althea. Bole dpt byk toys. HEHE.

    Anyway, all the best for your casting a.k.a audition esok Nana. :)

    ReplyDelete
  10. nana, i teringin jugak nak ada playpen mcm ni for my baby... tp umh ni cepat sgt mengumpul habuk! Takut xde masa nak vacuum/mop...playpen jadi playbuk pulak! Hihi...

    ReplyDelete
  11. seronok la pulak tengok ada playpen ni..

    ReplyDelete
  12. wah bestnya althea.... cute sangat dia tido...

    ReplyDelete
  13. cantiknya playpen althea ni...aku nak buat satu le untuk anak2 aku.....aku curik ye idea nana ni....

    ReplyDelete
  14. nanaaaaa.... mana nak dapat playpen camniiiii? :)

    ReplyDelete
  15. waahhh...byknye mainan...
    x sabar nk join contest kak nana... ^^

    ReplyDelete
  16. kak nana.. beli playpen tu kat mana??

    ReplyDelete
  17. haii kak nana..........mummy iman pun ngah cari playpen cam anak u at jb..p xd....

    ReplyDelete
  18. hihihi besar betul.. playpen si kecik tue....mesti seronok giler...si kecik tue main....Bila nak buat Contest tue...rasa tak sabar pulok...Kita nak join tau...

    ReplyDelete
  19. org dewasa mcm kakak ni muat tak nak tido kat dlm playpen tu ?? ;p

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. ai all....
    playpen mcm althea 2 leh dpt kt the curve...
    kedai dia berdepan ngn mothercare....
    price dia 8++ klu xsilap...

    ReplyDelete