Tuesday, October 25, 2011

Althea's 1st Birthday Party

Assalamualaikum.. Hello all!
Dah bersedia nak tengok gambar birthday party Althea? As I wrote earlier in my last entry, party ni kecil kecilan sahaja.. :)

Party Althea ni bermula jam 3 petang hingga 7 petang.. Walaupun tetamu ade yang datang lambat macam Linda Onn.. Hahahahaha.. She's the last to come.. Tak pe la.. Dari tak datang kan? Hehehehe..

Tema untuk birthday party Althea ni STRIPES atau belang2.. Walaupun ade gak yang datang tak mengikut tema.. Ahakss.. Makanan untuk hari tu addalah buffalo chicken wings, sate, mini burgersspaghetti bolognese, bihun with chicken curry dan minuman ribena dan ade la 2-3 jenis lagi minuman..

Memandangkan korang sure nak tengok gambar kan? Moh!! Ade lebih kurang 50 gambar! Hamik kauu!! Hehehehe..  Gambar gambar mengikut susunan kali ni.. First batch ni gambar dari photographer iaitu Jin Hitz.fm announcer.. Dia lah jugak yang amik gambar profile Nana dulu.. Bagus gak dia ni.. Jom tengok!






Dengan Aunty Fa, yang bergeas lepas tu ke Hard Rock untuk birthday party anak buah dia plak.. Tu yang tak mengikut tema tu.. Hehehehe..


Cupcakes untuk Althea.. Kak Wiz, thank u!! Sedapppp!!








Ngan MIL dah nak balik dah masa ni.. :)

Proses peniduran.. :D

Dah bangun, sambung main! Yang ni anak Adly (x-boss Nana kat XFM) Hawa nama dia.. Suke Althea berkawan! Cute la dorang ni..




 
Ni ngan BIL Nana, Alex..

Yang ni Adam, anak abang Shafri..


Ni lah Jin si photographer itu.. :)



Berbisik ape plak ni..? :P




Ok, second batch adalah gambar dari camera Nana.. :) Tu yang tak berapa cantik.. Hehehe..




Althea, Nana, Mak & Mummy

Mak, Abah, Mummy

Sesi penerangan pasal belon! :P

MRB, Althea dan Abah

Ni masa sesi bukak hadiah.. Dah malam dah..

Aunty Fa datang balik lepas habis event kat HR tu..

Masa untuk mengemas kertas balut hadiah tu.. Althea masih lagi ngan belon dia..

Ni lepas mandi.. Terus main hadiah yang dia dapat.. Ni Ean yang bagi.. Suke betul dia..


Ok, gambar third batch ni adalah gambar para tetamu.. Tak ade semua gambar tetamu.. Sape yang sempat Jin amik je lah ye..? :)


Angah, Kak Madis, Acap, Kak Aida & Kay

Ni Ean's mum, aunty Rosie :)

MRB nye kawan Faizul & GF

Haniff, Ira & Adi

Haniff and wifey Kath..

Kak Nila, Amoi (Ardeana) & Myra anak Kak Nila..

Natalie Hitz.fm nye announcer.. Suke tau masuk dalam tempat bola bola Althea..

Ean! or Althea panggil Atoo..

Ni lah abang Shafri.. 

Ira, Hawa dan Adly..

Ni lah gambar terakhir hari tu sebelum semua balik! :) Yang tinggal sikit je.. Huhuhu..
Ok, forth batch nye gambar adalah gambar semalam (sehari selepas birthday party Althea tu..)

Ni exercise tau.. :P

Althea ngan beg hadiah dari Linda O..

Belon Althea yang dua tu je yang masih terapung, yang lain dah rebah ke bumi.. Hahahaha..
Oklah, itulah sahaja serba sedikit apa yang sempat Nana share ngan korang ye.. :) Sape yang datang, terima kasih, yang Nana tak sempat jemput, ampun maaf ye.. Mungkin next time.. Terima kasih sudi membaca dan melihat blog dakuuuuu.. My little baby girl is 1 year old! Mummy and daddy love you so much!


p/s : Sila bagi cadangan dan boleh la request pape yang korang nak Nana update ye.. :) xoxo

36 comments:

  1. congrat Athea for her birthday... :)happy birthday

    ReplyDelete
  2. Meriah party Athea.. :P

    Kak Nana update la tempt2 makan kesukaan akak..

    sy menunggu.. :))

    ReplyDelete
  3. congrats lil Althea...Happy Bday syg...:)

    ReplyDelete
  4. ♥♥ Happy Birthday Lil Althea! ♥♥
    - May your life bloom in to a flower -
    ♥♥ beautiful, sweet and happy ♥♥

    ReplyDelete
  5. happy birthday althea, auntie anna xde present utk althea tp auntie anna hadiahkan althea DOA k..auntie anna doakan althea supaya menjadi insan yg berguna kelak serta berbakti kepada kedua org tua..amin, insyaallah =)

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir althea.. semoga pjg umur n menjadi ank yg soleha... so tomei... :)

    ReplyDelete
  7. TERBAEKKKK...... HAPYY BESDAYY ALTHEA...

    ReplyDelete
  8. congrates...best nyer tgk dye dapat hadiah byk..heheh..jadi anak yang baik yer ALTHEA..

    ReplyDelete
  9. happening nye party althea...happy birthday dak comel =)

    ReplyDelete
  10. happy 1st b'day althea.. congrate to mummy n daddy althea too.. next month, turn bb Alya Cik Ayu plak

    ReplyDelete
  11. Eyhhh anak abg adly mcm cinaaa.
    Kiut! sweeet je althea dgn ank abg adly tu!

    Happy birthday althea!
    Semoga menjadi anak yg solehah lagi bijak & mendengar kata! *hugs*

    ReplyDelete
  12. Happy birthday sweet angle!! Aunty love u more!!

    ReplyDelete
  13. happy birthday althea!

    seronok tengok family bahagia nana. tak baik betul org yg cakap nana bercerai tu...zaman sekarang ni banyak benda tak boleh nak percaya sangat..

    apapun, semoga keluarga nana sentiasa bahagia dan dirahmati. :-)

    ReplyDelete
  14. walupon simple...ttp merrier...

    hepi belated besday gal...

    =)

    ReplyDelete
  15. nice epi bufday, kofem althea suke! :)

    ReplyDelete
  16. cantik dan meriah....hepi besday althea semoga ceria selalu...sama laa dgn anak dgn sy.anak sy 15 okt 2010...tp apa2 pun taniah...

    ReplyDelete
  17. sukanya nengok gambar althea dan semua orang..u have a great wonderful family and friends nana...

    ReplyDelete
  18. awhhh. meriah . hehe. best jadik budak kecik. ramai je bagi adiah :P

    ReplyDelete
  19. waa...meriah nye....nyway...hepi besday althea...

    ReplyDelete
  20. Sweetnya... meriah :)
    happy belated bday lil Althea..!

    ReplyDelete
  21. hepii bufdayyyy little gojess gurl!!..may Allah bless your journey life dear.....=)ameen.

    ReplyDelete
  22. epy bufday althea
    untung lerrr dpt byk adiah kann hehe

    ReplyDelete
  23. pic Althea cute!! time galas beg yg hadiah L0 bg.. ;D

    ReplyDelete
  24. comel ALTHEA , macam mummy dgan daddy dia :)

    ReplyDelete
  25. this is my 1st time masuk blog artis =P Salam perkenalan Nana.. And happy 1st bash for ur princess. She's a doll. Very cute!!!

    My suggestion maybe Nana boleh share dengan kami apa yang Nana masak utk ur princess.. Home Made cooking i guess =)

    ReplyDelete
  26. Thank you so much for the order Nana!

    And happy birthday lil Althea! May you be the best you can ever be. muahs!

    ReplyDelete
  27. selamat hari lahir buat little princess.. ;)
    Moga sentiasa di bawah lindunganNYA dan sihat selalu..

    ReplyDelete
  28. As-Salam.
    mohon guna beberapa gambar untuk entri di blog saya:

    http://www.hasrulhassan.com/2011/10/gambar-kebahagiaan-nana-af-nana-mahazan.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  29. sonok tgk family k.nana,.jelous resenye!smpoga berkekalan smpi akhir hayat!n always be happy!!

    ReplyDelete