Thursday, October 20, 2011

My little Althea is a dancer!

Assalamualaikumn semua! Ada yang tertunggu tunggu blog entry Nana pasal Althea? Haaa.. Dah lama plak rasa tak update pasal Althea kan..? Besok harijadi Althea... :)

Memandangkan hari ni ada photoshoot, xsempat nak karang panjang panjang ye.. Kite tengok Althea dance! Jom!

video



p/s : Yang mintak update pasal aksesori ngan handbag Nana rasa tak dapat kot sebab tak de banyak pun koleksinye.. Huhuhu.. Lain lain cadangan?

12 comments:

  1. kak nana, ade idea...tapi its up to u, if u think its ok for u then cool....apekate kak nana buat video @ vlog kak nana masak sardin!!! hahahahahaha kan cam best, leh share the way u cook sardin.... cam teringin nak nengok kak nana jadi chef di dapor....ni idea je tau

    ReplyDelete
  2. comel althea nari...tergedek gedek yek..

    xdpt nak share koleksi handbag ek..ala:(
    k.nana bl nak start contest tu?xsbr nak join....

    ReplyDelete
  3. yups.. nk tgk kak nana memasak dan menu apa di rumah.. =)

    ReplyDelete
  4. Salam.. Hye kak nana.. Sy ni one of ur silent reader laa.. Hehehe.. Ape kata kak nana update pasal "brg2 favourite Althea".. Cm best je nak tau.. :P

    ReplyDelete
  5. kak nana kalau beli barang faranana 3 helai dpt diskaun 50% kan?? sampai bila? kak nana pakai saiz ape barang2 tu? badan saya kurus mcm kak nana jek..

    pasal blog, kak nana cerita la tentang pengalaman paling pahit n paling manis semenjak brgelar selebriti..cerita2 yg org tak tau or tak keluar kat media..

    ReplyDelete
  6. Kak nana cerita atau berkongsi pengalaman pertama kali kak nana memiliki lesen memandu.Dan pengalaman memandu sendiri.

    ReplyDelete
  7. kak nana suke shopping cmne. n suke dress up cmne. update psl tu!!hee..

    ReplyDelete
  8. sama mcm anak saya..umor 1thn 3bln..kalo dgr lagu mickey ni berlari dia nk menari..1 lg feveret anak saya cenel baby.tv..Hippa Hippa Hey

    ReplyDelete
  9. nana bolh x blog psal mkanan@diet Althea?

    ReplyDelete
  10. nana..ape kate next entry cite psl AF..camne mula2 pegi audition..kat dlm 2 cmne..cikgu2 cmne..kwn2 camne..

    ReplyDelete
  11. cer citer pasal koleksi althea plak..baju2 comel althea la kan..

    ReplyDelete