Tuesday, February 19, 2013

Turban Ala Nana

Hello! Assalamualaikum.. Akhirnya.. Ramai yang tanya Nana mcm mana saya pakai atau buat atau lilit turban menggunakan scarf kan? Well, Here u go.. Ada 2 cara lilit dan ikat, tapi kali ni saya tunjuk cara pertama dulu k.. Jangan lupa tunggu update saya utk style lagi satu n update utk dapatkan scarf yg akan saya jual.. Very limited sbb nak test market jer dulu.. Hehehe.. Enjoy!
video

19 comments:

  1. kak nana x kluar kan skull design ke

    ReplyDelete
  2. just saw this...very nice tutorial...selalu2lah update ye...

    ReplyDelete
  3. tq kak nana...nanti dinner company nak pkai cmnie...hehehehe....

    ReplyDelete
  4. hi.
    i am blogwalking.if u want to be a glampreneur like me,do visit my blog http://nolyanna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Salam.
    nak promote Aura White.
    RM130 sahaja.
    free postage + 1 shaker + 2 Free Gift pilihan sendiri dari senarai.

    meh order meh
    contact diba 0127009100 :)

    ReplyDelete
  6. I wish I could understand your blog haha :) Where are you from???
    xo
    Iris from France

    ReplyDelete
  7. Such a wonderful post. Thanks for the share. It was very interesting and informative.
    cs mount cctv camera

    ReplyDelete
  8. Thank you very much for the information provided! I was looking for this data for a long time, but I was not able to find the trusted source.

    Bosnia-Herzegovina

    ReplyDelete
  9. Hai kak nana dtglah ke blog saya iniblogchechu.spot.com

    ReplyDelete
  10. hi jom visit online store kami

    website www.padieka.com
    instagrams @padiekaraccolta
    facebook/ padieka raccolta


    store
    kuantan
    taipig
    shahalam

    skirt . pants . palazzo . top . dress . shoe . shawls . bag . handsock . hijab pink . cafe

    semua diatas dalam satu brands padieka raccolta
    harga serendah RM50 for dress
    RM45 pants/palazzo
    RM50 shoe
    RM10 Shawls
    RM25 top

    ReplyDelete
  11. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete