Tuesday, February 19, 2013

Turban Ala Nana

Hello! Assalamualaikum.. Akhirnya.. Ramai yang tanya Nana mcm mana saya pakai atau buat atau lilit turban menggunakan scarf kan? Well, Here u go.. Ada 2 cara lilit dan ikat, tapi kali ni saya tunjuk cara pertama dulu k.. Jangan lupa tunggu update saya utk style lagi satu n update utk dapatkan scarf yg akan saya jual.. Very limited sbb nak test market jer dulu.. Hehehe.. Enjoy!
video

Tuesday, August 28, 2012

Sesi Menjawab! Ready?

Tadaaaaa.. Sila lah....


video
video
video

Alright! Thanks guys for spending time watching my vlogs.. Muah!


Sunday, August 26, 2012

VLOG! Sunday kami..

Hello.. Nampak tak dah gian nak ber-blog! Hahahaha..

Ok, Senang kali ni tak yah taip pepanjang sbb Nana buat vlog.. Cepat dan mudah.. Hehehe.. Enjoy! Share juga ye jgn lupa.. Thank you in advance.. Muuaahhh..

video


GAMBAR SEBELUM KELUAR RUMAH

Memain pulak...

Baju ACDC yang Paktam bagi..

MRB tak puas hati ngan Mickey.. Hahaha..

Juga ACDC..

Pooh plak cari pasal.. 
Juga ACDC..

Althea selamatkan Pooh..

Menari nari.. 
Clap clap..

Nape ni?

NI KAT SETIA WALK PUCHONG (NAK TAHU LEBIH SILA GOOGLE YE)

Sib baik bawak baju extra..


Seronok!




Berenang pulakkk..



Air pancut..

Hahahahaha...

Excuse my face.. Hahaha..









Oklah, itu saje buat setakat ini.. Till next time..

p/s : Korang, for next entry Nana akan menjawab soalan soalan korang, so silalah tinggalkan soalan di comment dan Nana akan jawab.. Kalau ade soalan utk MRB or Althea pun boleh.. Sila sila..