Sunday, August 26, 2012

VLOG! Sunday kami..

Hello.. Nampak tak dah gian nak ber-blog! Hahahaha..

Ok, Senang kali ni tak yah taip pepanjang sbb Nana buat vlog.. Cepat dan mudah.. Hehehe.. Enjoy! Share juga ye jgn lupa.. Thank you in advance.. Muuaahhh..

video


GAMBAR SEBELUM KELUAR RUMAH

Memain pulak...

Baju ACDC yang Paktam bagi..

MRB tak puas hati ngan Mickey.. Hahaha..

Juga ACDC..

Pooh plak cari pasal.. 
Juga ACDC..

Althea selamatkan Pooh..

Menari nari.. 
Clap clap..

Nape ni?

NI KAT SETIA WALK PUCHONG (NAK TAHU LEBIH SILA GOOGLE YE)

Sib baik bawak baju extra..


Seronok!




Berenang pulakkk..



Air pancut..

Hahahahaha...

Excuse my face.. Hahaha..









Oklah, itu saje buat setakat ini.. Till next time..

p/s : Korang, for next entry Nana akan menjawab soalan soalan korang, so silalah tinggalkan soalan di comment dan Nana akan jawab.. Kalau ade soalan utk MRB or Althea pun boleh.. Sila sila.. 

28 comments:

  1. comel sgt althea ni..gerammm..nak potong rmbut cm kak nana..tp kpala cm besar.tkt x sesuai.tp teringin sgt..

    ReplyDelete
  2. Cute tol la Althea!! Mcm mak die... Hehehehe...
    Soalan 4 kak Nana:
    Bg tips untuk hias blog... Ahahaha... Thanks...

    ReplyDelete
  3. rumah nana area mne yek?huhu..jauh sgt melencong..

    ReplyDelete
  4. antara nana n mrb sapa lebih penyabar?

    ReplyDelete
  5. Sooo cute Thea...Soalan nyer :- apa persamaan mak nana dan ayah nana dengan nana...

    ReplyDelete
  6. kena bayar tak mandi kat sini bawak anak2.. hehehhe

    ReplyDelete
  7. Sukanya bila nana dah aktif blog..hari-hari ke nana memasak? Dan brian terer masak tak?

    ReplyDelete
  8. Salam kak Nana !! Cantiknye baju raye yang bendera johor tu . hihi :) nak tanye berape belanja raya tahun ni from head to toe family kak Nana ? busybody jap :)

    ReplyDelete
  9. pernah ke althea dimarahi oleh kak nana @ MRB? =)

    ReplyDelete
  10. hai kak nana.. long time no see in ur blog jelaa.. :) miss ur cOretan sgt2.. hahaa...

    soklan nya.. kemanakah menghilang lama xberblog?? :D
    bila nk tmbah ank satu ag... jeng jeng jeng... :p

    ReplyDelete
  11. hye KaKNa, okey nisha nak tanya kakNa
    1. Mana dapat ilham nak mengayakan sesuatu fesyen yang selalu nana pakai utk diri sendiri,althea, mrb? sb slalu fesyen2 nana pakai superb lawa2..
    2. best tak memasak nie? apa makanan yang nana masak yang nana rasa MRB terkejut dah puji2..

    ReplyDelete
  12. hye kak nana :) senang tak nak cari baju raya si kecik tu? ye lah, kids kan suka lari sana, lari sini...hehhee

    ReplyDelete
  13. apa lagi barang yang nana rasa nana belum dapat lagi? impian bercuti ke mana belum realisasikan?

    ReplyDelete
  14. Hi kakak!Sy kawan Jaja Roslan.Sy nak send a small gift to Althea.So,which address yg sy boleh post that gift?Btw,just nk ckp yang kakak,is the best mommi in the world!Proud of you! :) (Anith Annith)using my sister's acc.

    ReplyDelete
  15. Hi Nana,

    Suka baca blog nana n tgk instagram nana.. u one of artist yg sangat baik dgn fans ;) keep the good attitude okay nana. Thats make ur different than others *hug*

    Anyway, kalau I ada pressie nak pass to u mcm mane eh Nana.. thank u

    ReplyDelete
  16. bila nana nak ada baby lagi... huhuhu... by the way.. munchkin althea sangat2 comel.... like father like mother like daughter...

    ReplyDelete
  17. Salam Kak Nana. Saya dari Brunei. Minat ngan Kak Nana sejak AF lagi :) here's my question for you :
    - Minggu lepas i ada tengok melatah raya. But Tauke gagal buat Kak Nana melatah. Hihi. Soalan saya, Kak Nana memang pernah melatah ek dulu-dulu? Melatah tahap mana tu? Hehehe :)
    - Soalan kedua, kak Nana takde plan nak pergi Brunei ngan MRB and Althea ke? :)

    Thanks kak Nana for being so friendly dengan fans and bagi peluang aju soalan kat Nana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg xmelatah pun.. :)

      Insyaallah ade rezeki ke sana lah kami..

      Delete
  18. Bole tak nak ucapan raya from kak nana for me :)

    ReplyDelete
  19. hi nana
    nk tnya, since umur althea berapa nana hantar dia gi playschool? which playschool athea gi?
    kt playschool belajar apa?
    pd pendapat nana, perlu ke kita hntr anak kite ke playschool. tak cukup ke apa yg dia belajar di rumah and nursery?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Since 9 bulan.. Ce tgk entry2 yg lepas dah cite pasal school Thea..

      Delete
  20. Kak Nana,

    Sempat lagi x nak tnya nie..cube la citer pengalaman tym buat braces.step by step n nak tahu sakit ke tak n dimana kak nana buat? brape cost? sy teringin nak buat braces tp rs takut..luv u & thea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eida, sila tgk entry2 yg lepas dah cite pasal braces..

      Delete
    2. Sorry, xkhatam lagi bc blog sis..anyway thnk u so much..luv u

      Delete
  21. Sorry..xbis khatam lgi blog sis, anyway thnk u

    ReplyDelete
  22. Comelnya althea akak nana...!!!geram tengok muka dia...dah umur brape althea ni kak nana?

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum, saya singgah dan follow sini :)

    ReplyDelete