Friday, October 14, 2011

Kenapa Nana dah tak NYANYI?!

Assalamualaikum semua!!
Thank you thank you thank you! Korang ni buat Nana terharu la everytime i read all the comments.. Thanks guys.. Appreciate it! Ade juga yang request nak tengok rumah, Nana rasa tu terlalu privacy kot.. Even MRB pun tak berapa setuju.. So harap korang paham k.. Insyaallah nanti Nana nye next entry Nana akan menjawab segala soalan yg korang tanye kat commet tu.. So, cepat hantarkan lagi komen komen, so leh secara pukal Nana jawab ye.. ;)

Oklah, sambil Nana baca comment semalam, ade comment ni yang tetiba buat Nana rasa rindu.. Rindu nak nyanyi.. Komennya ialah :



Lelabah Hemu said...




request nak suh nana nyanyi lagu apa2, stuju tak kawan2 :D
Nana pun terpikir, "nape aku dah tak nyanyi eh?" Gi karaoke lagi lah Nana tak suke.. Kiranya sekarang kalau Nana nyanyi pun masa nak tidokan Althea.. Hehehe.. Nana sedar diri sebenarnya.. Hahahahahahahahaa.. Nana ni tak lah reti nyanyi.. Ramai lagi yang terror nyanyi dan Nana rasa biarlah Nana buat benda yang Nana rasa Nana boleh buat lebih baik.. Contohnya bercakap (walaupun ade jugak orang kata Nana tak leh bercakap.. Whatever lah kan.. :P) Hehehe.. Kiranya Nana buat benda yang Nana selesa dan rasa konfiden gitewww..

Tapi menyanyi merupakan minat Nana, hobi masa dedulu dan kalau cite cite pasal nyanyi kat TV tu mesti Nana tengok sebab Nana sangat sangat appreciate talent seseorang tu.. Nana boleh nangis kalau tengok orang nyanyi sedap k.. Huhuhu.. That's me! Kememeh abah cakap.. hahahaha..

Oklah, cut the story short, Nana pun semalam terasa nak nyanyi.. So Nana rekod la video ni.. Sorry kalau tak sedap.. Perasan je la macam sedap.. Hahahaha.. Kalau ade nampak macam terfeeling tu, ampun.. Semua tu datang secara semulajadi.. Hahaha..  Dah ready? Janji korang jangan gelak k :P Alah.. Kalau gelak pun bukan Nana nampak.. Video ni saje je tau.. Tak de nak buktikan apa apa atau apa apa alasan sekali pun., Saje suka suka.. Harap korang suka, walau tak suka pun xpe.. Hahaha..  Bukak slow je k volume.. Dengan rasa segan dan malu, jom la nengok! Let's GO!

video


Haaaa.. Tu lah dia persembahan yang termampu Nana bagi.. :) Mekasih kerana tengok! Dan sebab tu lah NANA DAH TAK NYANYI LAGI! Huhuhu.. Till next entry guyss..

p/s : Cepat hantar soalan, nanti Nana jawab ye.. :)

42 comments:

  1. sedapnyaaa suara kak nana. lepass rindu! ;)

    ReplyDelete
  2. rindu nak dengar kak nana lagu I will survive tu :P

    ReplyDelete
  3. Nana!!! kalini nyanyi best!
    Xmcm masa AF duluuuu...
    hihihhi...

    Takdelah sesumbang. Sedap je dilayan! :D
    Ikhlas ni tau..ikhlas. hehhe

    ReplyDelete
  4. kak nana suara anda masih sedap seperti dulu ! anak akak comell gilaaaa :)

    ReplyDelete
  5. lepas Nana nyanyi, si althea komen ape la? hihihi

    ReplyDelete
  6. wt ever org nk ckp pe.. yg penting sye suke soree sis nana tw..serak2 gituww...

    lo0kk althea p0n trpegun oke..hehe..(guraw2 je ).. next tym soh althea lk nyanyi ...tpi lagu pe yg sllu sis nyayi kt althea??...

    ReplyDelete
  7. ahahahaha ok what nana nyanyi..sedap ape..huhuhuh...

    ReplyDelete
  8. sys nana , bestlaa suara even sys selsema . serius . tak tipu tau . rindu nak dgr sys nynyi lagu i will survive time konsert AF dulu . best giler ahh .

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. i loike 10000000juta kali!!! its just so cute when ur being ur ownself

    ReplyDelete
  11. nana buat je benda yang nana suka buat .akak suka nana bercakap sebab laju...sangat.best..

    ReplyDelete
  12. huhu..sdp wahat sore nana..lme xdgr akk nynyi..terengat lak mse zamn2 AF dlu akk nyanyi lagu ap tah smpi nanges..lagu ap ye time 2??huhuhu..

    ReplyDelete
  13. hehe..sedap ape nana nyanyi,siyes..besttt!!!
    ermmm..nk request nana nyanyi lagu "halaman cinta" la...this time nk nana buktikn yg nana bole..bole nyanyi lagu tue actually..go go nana.....*hugs

    ReplyDelete
  14. Abah baru je tgk video nana nyanyi...sebak rasanye sebab teringat masa nana kecik2 dulu....skrg nana dah ada anak sendiri. Apa2 pon u r the best.... I am so proud of you...

    ReplyDelete
  15. KAk Nana Nyanyi Ok lah....Dulu Masa Konsert Af1 Minggu ke 7 tue Suka Sangat dengar Kak nana Nyanyi lagu DESA TERCINTA..Best Sangat2 tapi Paling Best Lagu I WILL Survive...

    ReplyDelete
  16. betulker komen yang nama MAHAZAn tu abah NANA?wah bestnya dapat abah yang baik dan undertanding..mesti nana bersyukur dpt abah cam tu kan?apa2 pun di harap kehidupan nana dan keluarga berjalan lancar dan happy selalu.

    ReplyDelete
  17. hehehe ok je kak nana nyayi..rasanya sya nyanyi lg sumbang..! hahaahaa thn Althea komen ape eh? hehe ;)

    ReplyDelete
  18. not bad ape sore nana..sedap didengar..like!

    p/s : bile nk update psal collection kasut nana . cant wait.

    ReplyDelete
  19. not bad la suara... ok je... tp saya ttp suka kak nana nyanyi i will survive... hahaha...

    ReplyDelete
  20. sedap jer.....post lagu i will survive boleh :)

    ReplyDelete
  21. best la kak nana nyanyi, nanti kak nana buat la album tau lagu baru...rndu la...

    p/s: sy mnat kak nana dri af lgi, n xprnah mis bca blog nana...tpi slalunya bca je la..xprnah komen g...

    ReplyDelete
  22. comel gitu suara kak nana.. :) teringat zaman-zaman kak nana kt AF dulu.. dengan rambut curl.. comeeelll...!!

    ReplyDelete
  23. teringat zaman AF dulu..saya nangis masa nana nyanyi Halaman Asmara & masa final AF, I Will Survive :( huhu

    ReplyDelete
  24. Sedap je kak nana nyanyi! Hehe. I will always support you! :)

    ReplyDelete
  25. kak nana the best!! ingt lagi mse AF.. ske gle dgr+tgk kak nana nyanyi lagu I;ll survive ;D
    kak nana nnti cte pasal kasut ke atau stuff k0leksi kak nana ;D

    ReplyDelete
  26. Thanks ABAH! thanks guys! :') Tak nyanyi kot.. Huhuhu.. Nyanyi sendiri2 je laa.. Thanks again! xoxo

    ReplyDelete
  27. seyes sedap kowt kak nana nyanyi...heeee..ain still igt lgi n skew gler tyme kak nana nyanyi lagu i will survive kat concert akhir af1..iloike...

    ReplyDelete
  28. kak nana i suke gile baca your blog. if boleh request can u update about your talent which is bnyk ckp etc. i amek PR in lkw so i nk jugak tau rahsia u confidence bile ckp seme.. tq :)

    ReplyDelete
  29. hye nana..lme btul xdgr nana nyanyi kn...xnk buat album baru ker??

    ReplyDelete
  30. lama dh tak dgr kak nana nyanyi..
    suara akak sedap la..klu x, xkn leh masuk AF kn...;)

    ReplyDelete
  31. kak nana..leh cite x cmne dlu mase g audition tok AF1 tu..perasaan time tu..pastu cmne leh terpikir nk g audition..tpilih plak tu..mesti byk knangan kan time tu..story la sket..hehe

    ReplyDelete
  32. nana...aiyook..dulu nyanyi ok la..if english song..u confident..ur special voice kuar..so just be confident...u can sing la..ala..nana...practise make perfect ...jom karok..hahahaha

    ReplyDelete
  33. theaa....aunty love u..nasib baik thea x join sekali..hehehehe...:)

    ReplyDelete
  34. sdap la...today is my birtday..n im feel so good to hear ur singing...luv u k.nana..muahhhhh :P

    ReplyDelete
  35. sis, saya pun kememehhhh. ;) cengeng, gembeng. semualah. ;)

    smpat go through komen2 org lain dulu tadi, touching la plak baca komen ayah nanaaa! :)

    Mahazan said...
    Abah baru je tgk video nana nyanyi...sebak rasanye sebab teringat masa nana kecik2 dulu....skrg nana dah ada anak sendiri. Apa2 pon u r the best.... I am so proud of you...


    ;)

    ReplyDelete
  36. bila bace blog kak nana...
    nad mesti terngiang2 sore kak nana masa bercakap...
    suke sore serak2 akak..
    btw, nad minat akak sejak af1 lagi...
    heeee....suke sore serak2 n cara kak nana yg spontan masa af dulu.....heppy jer.. ^^

    ReplyDelete
  37. Teringin nak tau.. siapakah agak-agaknya artis di Malaysia yang menjadi pujaan @ sumber inspirasi kak Nana sebelum kak Nana bergelar selebriti.? Nak tau sgt.. plzzzz..

    ReplyDelete
  38. lama tak dengar Nana nyanyi.. sekarang dah dengar dah... best la Nana :))

    ReplyDelete
  39. apa yg x sedapnye? smpai meremang bulu dengar kak nana nyanyi

    ReplyDelete