Monday, October 03, 2011

Bila Nana buat persembahan.... :P

Holla all!!!

Assalamualaikum semua!! Hari ni ade persembahan!!! Video ni diambil pada hari Sabtu malam.. Sila lah menjamu mata dan telinga!! Hahahaahahaha...


video


video


Lupa plak nak bgtau, nape adik Nana ni main accordion ni.. Dia skang belajar kat Aswara dan ade amik course main accordion ni.. Tu abah baru belikan dia accordion tu, so sbb tu la sakan kitaorang lenjan accordion dia.. Hehehehe..


p/s : Besok korang kena tengok video Althea k.. Cute sangat!! Till tomorrow!! Hugs!

7 comments:

  1. comel nye. leyh turun kan berat badan ke ? kalo gtue saye nak turun kan berat badan. dengan care hang it acordian la. haha

    ReplyDelete
  2. Nana.... nana kasi bunyik apeeee tu? hahaha ;))

    Pandai adik nana main mende alah tu!
    Suka bunyik2 accordion ni, klasik sgt!

    ReplyDelete
  3. klakarlah nana ni. And your brother pandai dia main. bukan senang tau.

    ReplyDelete
  4. ahahah funny la nana, ;) beza sungguh bunyi dgn adik nana main ;)

    ReplyDelete
  5. kutuk eh? Hehehehee.. Adik nana tu dia mmg gifted.. piano, gitar, drum, bass, yg terbaru ni accordion ni hah.. Kira adik beradik Nana selain Nana menang reti main alat muzik lebih dari 2 instrument, Nana je yang fail! Hahahaha.. Lagu moden pun dia leh main pakai accordion tu.. Memang susah pun nak main tu kak Wiz.. complicated.. Mcm2 nak kena tekan la, tarik la.. Huhuhu..

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat pegang and main tu . untung adik nana dpt belajar :)

    ReplyDelete