Friday, September 30, 2011

Penyeri Hidupku!

Assalamualaikum!

Amacam, ada yang dah cuba cara make up macam Nana? Hehehehe.. Pape pun, mekasih tau sebab menbaca dan tgk video Nana buat tu ye..

Hari ni serba ringkas, hari Jumaat yang nyaman ni Nana hidangkan (macam makanan la plak, hehehe..) hiburan untuk kita bersama.. Jom sama sama gelak tengok penyeri hidup Nana ni beraksi! Ahakkkss.. Pastikan volume PC / laptop korang paling maximum (segala kekecohan yang bakal datang, Nana dan Althea tak bertanggungjawab k... :P)

Jomsss...

video




p/s : Hari ni Nana ada photoshoot ngan Sinar Harian kat Karangkraf kul 11 pagi, tu yang update awal skit hari ni.. Nanti Nana update pasal photoshoot k.. Owh, nanti Nana upload video Althea menakhluki bank k.. :D Take care guys.. xoxo

14 comments:

  1. cuteee bangatttttttt...mmmuahhhh tuk althea

    ReplyDelete
  2. hehehe.lawaklah nana.gelak akak dok nengok

    ReplyDelete
  3. Eiii! gerammm je dgr si althea ni terkekek dia ketawaa! hahah comell

    ReplyDelete
  4. hamboiiii ... ketawa Althea ni buat geram!! rasa nak gigit je.. hahahha

    ReplyDelete
  5. Aduhai althea....geram ngn pipi dia...nana,,,,cuba nana post blog ttg umah nana...ttg ruang tamu, dapur, bilik althea..nk tgk la... :)

    ReplyDelete
  6. kak nana,saya nk tanye ckit ni.kalu kak nana kuar g photoshoot sape yg jaga Althea?

    ReplyDelete
  7. comella Althea. seronok tgk diaaaa ;)

    ReplyDelete
  8. heeee dgr althea gelak terkekek tu yg comel bangat tu! geram bila dgr! hikhikhik.

    ReplyDelete
  9. Cayalah thea ! hahahahhahahahaa.

    ReplyDelete
  10. bestnya kita dh jumpa blog Nana..dh jd follower lg...Nanaaaaaaaaaa jd follower akk ya...mesti tau...:)

    ReplyDelete
  11. haha cute la anak beranak nih tau!

    ReplyDelete
  12. alyaaahmad : iskk.. tu dah terlalu personal la plak.. Iskkk..

    eida : mak nana akan jaga Althea kalau Nana ade keje..

    Mekasih ye sudi tgk blog Nana.. :)

    ReplyDelete