Friday, September 23, 2011

CONTEST BLOG NANA

Hello alll!! Haaa.. Dah bersedia nak sertai contest blog Nana..? Ok, untuk contest kali ni, ade 3 segmen (hamik kau.. mcm TV show dah..)

Segmen pertama, TREASURE HUNT! Tak de la teasure sgt.. Picture Hunt to be exact! Yang mana korang kena tengok gambar yang Nana letak tu dan bagi TAJUK BLOG bagi setiap gambar tersebut. Ejaan kena betul dah sebijik macam tajuk blog yang Nana tulis ye.. :) Ada 5 gambar kesemuanya, jadi 5 tajuk blog ye..

Segmen kedua, KUIZ! Korang kena jawab soalan yang Nana berikan.. 5 soalan kesemuanya.. Jawab dengan ayat sendiri ye.. Dan jawapan bagi setiap soalan leh cari dalam blog ni kalau tak tahu..

Segmen ketiga, TRUE-FAN QUIZ! Yakni, jawapan bg soalan soalan ni tak de kat blog, tapi kalau follow Nana dari dulu maybe boleh jawab.. Ada 3 soalan je..

Last but not least, SLOGAN! Iye la.. Kalau ramai yang jawab betul, kira slogan korang lah akan menentukan..

Ok, untuk hntr jawapan, sila email Nana kat nana.mahazan@gmail.com ok? (Mintak jasa baik korang email jawapan je k.. Jgn spam please..) :) Kalau letak kat comment, kang ade yg tiru plak kan? Hehehhe..

SO ARE YOU READY? Tarik nafas, dan jawab!



SEGMEN PERTAMA - Namakan tajuk blog bagi gambar gambar di bawah :


(A)

(B)

(C)

(D)

(E)

Ok, amacam? Next..

SEGMEN KEDUA - Jawab soalan!

1. MRB adalah singkatan untuk?

2. Nana sekolah kat mana masa darjah 6?

3. Berat Althea masa lahir?

4. Nana ada berapa adik beradik dan Nana nombor berapa?

5. Siapakah Oliver?

Senang jeeeeee... Ok, bersedia untuk segmen seterusnya?

SEGMEN KETIGA - Kalau boleh jawab memang korang terer!!

1. Tarikh Nana dan MRB berkahwin?

2. Nana terkeluar minggu ke berapa masa AF?

3. Namakan (ade 2 je pun) lagu Nana?

SLOGAN

Saya ikuti perkembangan Nana dari tahun ____________ (honest plss.. Tak semestinya lama ikut leh menang k..) dan saya rasa blog Nana akan lebih best kalau _______________________.

Tak kisah panjang mana korang nak karang.. Nak buat novel pun belasah jer.. Hehehehe.. 


HADIAH!! 


Korang mesti nak tahu kan..? Macam Nana cakap, tak seberapa je.. Huhuhu.. (segan plak..)




Haaaaaa.. Hoody Angry Bird! Baru pakai sekali je tau!! Nama pun koleksi peribadi kan? Nanti Nana cari apa lagi kalau ade.. Atau simpan hadiah lain utk contest lain di lain masa..? (berapa banyak lain daaaa..?) Haa.. Semua tu surprise!! Tapi yang pasti, pemenang akan dapat Hoody Angry Bird tu.. :) 


Tarikh tutup untuk korang hantar penyertaan adalah pada hari Sabtu 24 September jam 12 tengahari dan pemenang akan diberitahu melalui blog ini juga! Sila sertakan sekali Nama, Alamat dan No Telefon ok?


GOOD LUCK!!!! Mekasih kerana ambil bahagian tahu hadiah tak seberapa pun.. xoxo


p/s : Hadiah tidak termasuk suis lampu kat belakang tu k.. :D


p/s 2 : Setiap orang satu penyertaan je, jadi pikir betul betul baru jawab ok?

17 comments:

  1. banyak nye soalan nana nak kene jawab..adeh..

    ReplyDelete
  2. ok!!siapp!! hope ble menang.. ngeeeee!!!

    ReplyDelete
  3. mana nak dapat lagu nana lagi satu nih

    ReplyDelete
  4. dah hantar! semoga saya bertuah. :D

    ReplyDelete
  5. already sent email. hopefuly betul sume. ahaks.

    ReplyDelete
  6. done heheheh...meriahkan contest blog nana...happy BW

    ReplyDelete
  7. Dah hantar.. myapilot@yahoo.com.

    harap menang. hehehehehe

    ReplyDelete
  8. Dah hantar dah..Hopefully blh menang lah..hehehe..

    ReplyDelete
  9. hari ape kak nana nk umum nama pemenang? waaahhh x sabo nih

    ReplyDelete
  10. adeh...dah terlambat..cam ner nih kak nana oiiii..bwu niat nak join..hurm..

    ReplyDelete