Wednesday, September 14, 2011

Smart lil Althea

Hello guys.. Macam mana so far blog Nana? Ok tak? Kalau suka, terima kasih.. Kalau tak suke pun tak pe.. Mekasih juga sudi baca walaupun tak suka.. Huhuhu..

Hari ni Nana nak update pasal Althea my precious lil angel!! Skang Althea dah pandai dan dah paham.. Kagum jap Nana.. Hahaha.. Tak lama lagi Althea nak masuk 11 bulan pada 21hb ni nanti.. Kejap je rasa dah nak setahun kan..?

Planning nak buat birthday party untuk Althea nanti, tapi tengok lah macam mana.. Tu pun kalau MRB kata ok.. :) Tengah jugak pikirkan tema apa yang sesuai nanti untuk party Althea tu.. Maklumlah yang pertama kan? Hehehe..

Oklah, entry kali ni short and sweet. Nana akhiri dengan video Althea yang dah pandai dan paham bila Nana cakap.. Jom tengok!

video


p/s : Althea tu dia terganggu dengn TV.. Huhuhu..

13 comments:

  1. alalala..sweeet nya althea. dh makin bijak!!

    geramm geramm!!

    ReplyDelete
  2. alalala..comelnya dia nana. mcm paham je nengok tv tu...sekejap je kan nak setahun....

    ReplyDelete
  3. gerammmm!!! comelnya althea nih. ;) meh sini auntie bagi duit rayaaa pastuh nak cubit2 je pipiiiiiii! :)

    ReplyDelete
  4. blog kak nana best apa..x boring2 i nak baca.. especially crta psal pkmbangan Althea..tomeinyeeer dia..

    ReplyDelete
  5. blog kak nana best apa..x boring2 i nak baca.. especially crta psal pkmbangan Althea..tomeinyeeer dia..

    ReplyDelete
  6. dah lama tak dengar citer pasal nana.baru dpt tgk gmbr anak u.

    www.asyidajabar.com

    ReplyDelete
  7. comel je... xde butang like ke..hehe..

    ReplyDelete
  8. halah halah geramnya althea ni. tersangat comel!!

    ReplyDelete