Thursday, September 15, 2011

Althea Althea Althea..

Lagi sebulan je Althea dah nak setahun.. Nana ade usha tempat nak buat birthday party Althea, tapi kebanyakkan tempat pun mahal jugak la.. Kalau tetamu dalam 30 orang, ribu gak la kan..? Ke korang ade idea kat mana yang best untuk buat party untuk one year old girl?

Oklah, kalau ade, share ngan Nana k... Mekasih Nana dahulukan.. Hari ni Nana nak share video yang dah lama gak la Nana amik, tapi selalu lupa nak upload (sbb dulu line internet agak lembab jugak sebenarnya..) So sekarang internet lajuuuuu.. Jom nengok ni!

video

Haaaaa... Korang pun sama gelak ke..? Next video nanti Althea berborak (menjerit sebenarnya..) Hahahaha.... Tunggu k... Silalah tinggalkan komen kalau sudi ye.. :)

p/s : Kalau korang baik hati, share la blog Nana ngan kawan kawan korang k.. Mekasih daun keladi!

19 comments:

  1. ada friends buat kat KFC,.. dlm 750 jaaa,... ramai jugak tetamu masa tue,... ada chicky si maskot KFC lagi, siap dengan games... Nana try lah tanya KFC.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. comel je althea . hehe. gelak sakan . aritu nampak kt mid tp althea tgah sbok men teddy bear ke ape tah . :D

    ReplyDelete
  4. olololo comey gilaaa althea gelak! rasa nk cubit2 je pipi dia bila tgk dia gelak. ahaha. cute!

    ReplyDelete
  5. suwetttttttttttt!!! comel sgt la baby girl.. love her.. apa kata bt kat rmh jer.. save bajet sket..kan? :)

    ReplyDelete
  6. kan? buat kat rumah jer laaaaa.... Huhuhu.. mekasih CikKumbangJingga.. Yang lain pun, mekasih.. :D

    ReplyDelete
  7. homaiiii.... adorable! she looks so much like MRB aite?? lovely baby you have there, Nana!

    ReplyDelete
  8. cutenyer althea....sebaya ngan anak sy..besday party althea wat kat umah jer, sy pernah terbaca dlm 1 blog nie dia wat kat umah dan panggil minnie mouse dtg celebrate..nana cuba la..boleh jenguk kat blog nie organized utk party besday..http://anismagicfingers.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. sukanya dia.. hehe.. terhibur tengok..=)

    ReplyDelete
  10. comel sgt althea ketawa.. nana kalau nak print2 utk birthday party i ada printing company. leh tgk kat www.allyoucanprint.blogspot.com event pun ada bua. tapi kalau nana nak low budget just buat kat rumah pun ok, put on a banner je tulis happy birthday etc

    ReplyDelete
  11. wahhh!! sakannn althea ketawa tauu!

    Mmg tom cat ni buat budak2 lekaa je ngadap. kelakar jugak. haha..
    feel free to visit my blog tooo ya nana!

    http://dilakochan.blogpot.com :)

    ReplyDelete
  12. hamboi2..bkn maen geli nau hati si kecik comel nih yerkk...btw mmg sgt2 comel..haih..geram btol tgk dak kecik nih...(sambil cubit2 pp althea...)<<konon2 jerk laaa..

    ReplyDelete
  13. Cutenya Althea Ketawa...Tembam..heeheheh...Oh ya kak nana,Apa cerita ngan syudent af1 yg lain ye terutama Kak Liza...LAma dah takde cerita pasal dia.Kak nan blh tlg update cerita terbaru pasal student af1 yg lain tak?? Thanks kak nana.

    ReplyDelete
  14. nana wat kat rumah je..pastu cari org yg leh deco sweet2 tuk birthday anak.. i pernah tgk kat blog perempuan jomblo dia buat birthday tuk anak dia..sweet n simple je... kalau i jumpa link dia, nnt i letak sini k

    ReplyDelete
  15. ok dah jmpa.. ni link blog dia.. http://perempuanjomblo.blogspot.com/2011/02/matahari-kecilku-kini-setahun-day.html

    ReplyDelete
  16. DEAR kak nana, fiza br jer wat simple bufday party tuk my son, bt kat umah jer, lg happening, meriah sume dpt berkumpul, akak blh la wat tmpt lg best ngan bajet lg besar hehehe... :)

    ReplyDelete