Saturday, September 03, 2011

Hari Raya Aidilfitri 2011

Assalamualaikum semua!!
Selamat Hari Raya Aidilfitri semua.. Macam mana sambutan hari raya korang? Ok tak? Tahun ni best sikit sebab ada Althea dan dapat beraya lama skit kat kampung.. Tapi sedikit sedih sebab first year tak dapat beraya dengan tok tan (datuk) Nana :(

Nana balik ke Muar pada hari Isnin (sehari sebelum raya) lepas sahur, takut jalan sesak, tu yang balik awal skit.. Alhamdulillah selamat sampai.. Tak sabar rasanya nak raya! Hehehehe..

Jom la tengok gambar raya pertama.. Biasanya gambar hanya pada raya pertama je.. Sebab lepas raya ke dua dah tak amik gambar.. Tapi maybe Abah ade amik.. Nanti Nana mintak k.. Tunggu gambar gambar raya kedua nanti.. :D Jom le nengok gambar raya pertama dulu k.. Most of the pictures amik kat umah atok kat Sungai Mati..

From left : Yeye, Me, Jaja & Didi. Adik beradik ku!

Happy family!!

Yeay! 

Gegurls! From left : Ucu (adik abah), Althea, Me & Mak..

Me & MRB kat umah Mak Abah.. :)

Suke kan posing.. :P

Kat umah atok.. Me & Althea

Sian Althea ngantuk..

Lagi!

Ngan semua sanak sedara.. Tu Althea tengah tido.. Hehhehehe..

Me n me cousins! From left : Fifi, Anne, Me & Ina..
Itu lah serba sedikit yang sempat di ambil pada raya pertama.. Tunggu blog Nana besok insyaallah untuk raya kedua plak k.. ;) Mekasih sebab sudi singgah.. :D

p/s : Gambar tu tak mengikut susunan  tau.. Mana yang sempat je di upload.. Huhuhu..

11 comments:

  1. Happy 4 u kak.....!! nice bj!! Althea as usual soooooooooooooooo cute!!

    ReplyDelete
  2. comel sangat althea bila senyum! :D

    ReplyDelete
  3. comelnya althea....mcm mummy dia jugak

    ReplyDelete
  4. Kata org tua², kalau muka kita seiras dgn suami Insya'allah jodohnya panjang .. dan begitu lah ucapan utk nana dan MRB .. :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya nana...suka baca psl pjagaan rambut,muka,gigi nana..so,nak tau cara nana maintainkan body pulak...bg le tips..hehehe :)

    ReplyDelete
  6. baju raya nana cantik...beli or tempah?

    ReplyDelete