Friday, August 26, 2011

Bila Althea Berdiri dan............... JALAN!

Hello!! Memula Nana nak ucapkan terima kasih bebanyak untuk semua yang bagi komen kat blog Nana ni, ade yang suke, TERIMA KASIH! Ada yang tak suke ngan font yang Nana guna :( Nana tengok banyak kali jugak, senang je nak baca.. Nanti Nana cari tulisan lain ek, tapi Nana betul betul suka ngan font tu.. :/

Ok, hari ni Nana nak cite pasal Althea.. Sume pun suka Althea kan? :D 21hb hari tu genap Althea 10 bulan :) 24hb hari tu first time Althea jalan lebih dari 5 tapak!! Happy betul Nana!! Harap harap hari raya nanti dia dah boleh jalan.. Hehehe..

Ade 2 video, satu 24hb dan satu lagi 25hb.. Nak tengok? Promise baca blog Nana hari hari? ;)

Tadddaaaaa....


video
24hb.. :) Kira bape step..

video

p/s : Nantikan entry pasal Raya pulak k? :)

15 comments:

  1. mahu tengok la video tuhhh.. hehe . promise baca! =)

    ReplyDelete
  2. eheheh, memang bacaaaa!!! Insya-ALLAH. ;)

    Selamat Hari Raya sis!!! :)

    ReplyDelete
  3. Saya kak Aida sesungguhnya berjanji akan membaca blog nana setiap hari .. hahaha .. ;p

    ReplyDelete
  4. mana video nye?! hari2 i bace blog u..okaaayyyyy!!

    ReplyDelete
  5. promise kak nana... pagi2,sampai opis.. perkara wajib ialah check blog... blog kak nana adalah 1 kemestian ok!!!! :))

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. font ni mmg susah nk bace.. sakit mate...pakai font2 biase je

    ReplyDelete
  8. saya suka font nih...unik tauk...mana videonyaa..mesti comey...10 bulan eh?? fuh..anak buah kita jalan dah setahun bru bleh

    ReplyDelete
  9. yang dulu nye bg lagi ceria sket..maybe sebab ni tulisan sama ngan background kot..x berapa besh sangat..Anyway, Selamat Hari Raya Nana and family..

    ReplyDelete
  10. NK TGOK ALTHEA JLN LA SIS ..PROMIS TGOK TIAP KALI KAK NANA TULIS BLOG K..

    ReplyDelete
  11. saya akan tgk blog kak nana everyday... tu pun kalau papa kasi guna internet or time tak ade kelas....... font yg lame tu ok.... font yg skrg ni nampak boring and terlalu formal.....

    ReplyDelete
  12. i promise baca nana !! everyday i baca blog nana, sbb nak tau perkembangan nana n althea peace !! :) upload cepat nana !

    okay what font blog ni, still boleh baca maaaa :)

    ReplyDelete
  13. x kisahlaa font cmne pon janji leh baca..rajin2 skit kak update..ayah kim slm..slmt ari raye tuk u sefamily:)

    ReplyDelete
  14. everyday bce blog nana nie..mmng besttt...hihihi

    ReplyDelete
  15. i pn raye kt muar jugakkk!!! tp raye ke -2 la br blik muar..hehe

    ReplyDelete