Friday, August 19, 2011

Me MRB's bday!

Assalamualaikum semua! Amacam? Sihat? Tak lama lagi je dah raya kan? Seronok laaa... Ok, Hari ni Nana nak cite pasal bday MRB hari tu pada 7hb Ogos yang lepas..

Sebab bday MRB jatuh pada bulan puasa, celebration buka puasa kat rumah MIL je.. :) Tahun ni MRB dah 37 tahun.. Iyeee.. Huhuhu.. Nana ngan MRB beza 9 tahun.. Nana tak de beli pape kat MRB tahun ni just bagi kek yg sgt suweeeet! Ngeeeee.. Sebenarnya tak tahu ape yg MRB nak.. Nak bagi ape pun tak tahu ape.. Iskkk.. Tak pe la.. Nak bagi hadiah bukan time bday je kan? Huhuhu.. Nanti bila dah jumpa yg dia nak, nanti Nana belikan.. 

Jom layan gambar yang sempat amik! Warning! Mukaku tak ber-makeup ok! :P

Ngan MIL..

Alex, Aemy (Alex's gf), MRB n Althea

Macam celebrate bday Thea plak.. Dia yg excited lebih.. :P

Sibuk main diaper bag dia.. Huhuhu...

Ni lah kek MRB tahun ni.. Tetiap tahun biasa xde kek pun.. Hehehe..

Family photo!

Daddy & lil Angel!
Huhuhu... Tu la serba sedikit gambar yang ade.. Oh ye, kalau korang rasa nak tempah kek yang cantik macam tu, leh la usha blog kak Wiz ni > http://inawhiz.blogspot.com/ . Kak Wiz ni jugak yg buat wedding cake Nana dulu... :)

Oklah, Nana akhiri blog ni ngan video Althea baru pandai tepuk tangan.. Ngeeeee... ;) Next blog, video Althea menari! Tungguuuuu!!



video



6 comments:

  1. alalala, bijakkk althea!
    Muka althea potostet muka ayah dia betul ;))

    MrB 37 eh tahun ni? X mcm 37 punn!

    Bday wish tuk mrb, semoga happy selalu dgn family tercinta!

    ReplyDelete
  2. wahhhh curlasttt cake tue nana
    ai sukerrrr

    ReplyDelete
  3. comeii nya kek tu kak nana heheh..anyway hapy belated bfday untuk husband kak nana..althea comeii jugak hehehh suke

    ReplyDelete
  4. sweet bangat..hehe anyway suka kak nana always..
    moga bahagia selalu hendaknya..amin :))))))))))

    ReplyDelete
  5. tak mekap pun santek nana.....
    love u...;)

    ReplyDelete
  6. Thanks so much for the order nana dearest. It's always a pleasure baking for you.

    Selamat Hari Raya!!!

    ReplyDelete