Monday, August 22, 2011

Bila Althea dah berdiri!

Hola all..
Gigih kan sekarang Nana update blog.. Haaa.. Suke tak..? Layan kan je la ye.. Bosan bosan baca n tengok gambar ek..

Hari tu kan Nana janji nak upload video Althea menari.. Tak de la menari sangat. Lite lite jer.. Tanpa membuang masa, saksikan Bila Althea Berdiri.. Huhuhu... Korang pun boleh diri dan ikut ye.. ;)

video
That's all for now.. Take care guys!

p/s : Kalau korang ade request/cadangan nak soh Nana update pasal ape, dialu alukan ye.. Letak jer di 'comment'.. ;) Tengah bersemangat nak mengarang.. Kalau korang bagi idea, lagi la besh.. :)

17 comments:

  1. Khusyuknya Althea ni tengok TV :)

    ReplyDelete
  2. onyonyo....comelnye althea..comel je masa die pandang camera tu..hihi...she's like "Hey, I've been caught dancing all alone. O.o"

    ReplyDelete
  3. tomeinya althea..kak nana bolh tak update psal diet pemakanan althea?

    ReplyDelete
  4. Heheeee...comelnya althea, nk peluk2 je dia nie taw...:)

    ReplyDelete
  5. comelnya althea...:)tak lama lagi dia dapat kaki lagi laju dia bergerak..tak terkejar nana masa tu..hehe

    ReplyDelete
  6. alahaiiii .. kejap je dah besar kan .. ni dah pandai joget² kan .. nanti dah pandai plak lompat² nanti .. ;)

    ReplyDelete
  7. hai Thea comel. meh kat KAKAK meh :P

    ReplyDelete
  8. tips for skin care please nana. kulit u makin cantik. and treatment ape yang nana buat, microdermabrasion ke laser ke... lawa n flawless sgt kulit nana without makeup.

    ReplyDelete
  9. nana, share sikit pengalaman you pakai gigi besi dulu...teringin nak buat gigi macam nana..tapi takut..huhu

    ReplyDelete
  10. nana buat pasal ur love story with mr B..heeee..

    althea! althea! COMEL la kamoo :)

    ReplyDelete
  11. kak nana ceritalah cara penjagaan althea n rutin harian untuk kak nana uruskan dia..nak tau gak althea makan ape? bubur ke nestum? rutin harian penjagaan althea...yeahhh tQ

    ReplyDelete
  12. kak nana cte la pasal cne boleh knl mrb dgn lbh lanjutt..haha boleh??hehe comelllll la thea ni..

    ReplyDelete
  13. seronok kan dpt tgk dia membesar depan mata.. wish 2 b housewife cam u jugak

    ReplyDelete