Wednesday, August 24, 2011

Althea suke Oliver!

Weee....!

Korang kalau ade anak sure akan selalu tengok Disney Junior dan BabyTV kan? Macam Althea, dia baru baru ni suka sangat tengok Oliver kat BabyTV.. Macam kat BabyTV dia tak de fix waktu rancangan tu (ke sebab Nana jarang tengok channel tu :P), so Nana tak la hafal sangat macam rancangan kat Disney Junior.. Hehehe..

Jom tengok Althea masa excited tengok Oliver, seekor monyet yg comel.. :D

video

p/s : Kalau ade sebarang cadangan atau request nak soh Nana update ape, bgtau lah ye.. :) Yang akan datang nantikan pasal braces, make up, rutin Althea dah banyak lagi lah! Ngeeee... Besok pasal buka puasa dengan ORANG PSYCO! Tunggu k.. ;)

17 comments:

  1. Kak Nanaaaa!!! Althea nih comel sungguhhhh, gerammm!!! :) Hmm, update la nt, pasal raya Kak Nana ke, masak apa n buat kuih apa. ;) ahhaha

    p/s: sometimes, kalau tak bz, please reply to one of your fan's comment on blog ;) :) :) contohnya sayaaa punya comment. :)

    ReplyDelete
  2. nana... share la tips nana maintain slim !! kita dah lama follow nana... sejak dr af lg...

    ReplyDelete
  3. ala so somel la thea ni...
    paling somel bila dia tepuk2 pampers dia...hehehehe super kiut!!!

    ReplyDelete
  4. alolo .. comel je kan .. hahaha

    ReplyDelete
  5. haha.. althea sgt2 teruje la ngn moyet tu...lol..hakhak.. so00 sweet tw.. heee...

    ReplyDelete
  6. cekkeya : bukan tak nak balas sume komen, masa tu.. nak balas satu satu agak payah la.. kalau ade pape yg nana nak jawab, nana akan balas melalui blog entry.. komen ni mmg nana baca.. cth awak tanye pasal raya.. takkan nak jawab kat sini, tapi nanti kat blog ckp benda yg sama.. haa.. paham tak? :)

    yang lain, thank u puji anak saya.. :D

    nadea : tips slim? nantikan kat blog nana akan dtg k..

    ReplyDelete
  7. Alala Tomeinya thea nie..Memeang Super duper kiut la thea nie mcm maknya juga...Sya nie Minat sgt kat Kak NAna since af lagi..Apa saja yg kak nana update Pasti saya akan Baca..Thanks KAk NAna..LUV KAk NANA So Much.........

    ReplyDelete
  8. nana..comel nye thea!!..nana mintak tukar tulisan blh x? sakit mata tgk..hehe

    ReplyDelete
  9. hahahah cute nya althea..siap tepuk2 pampers lagi heheheh....

    ReplyDelete
  10. nape la tk dipusingkan betul2 ke depan bdk tu..sian die berpusing tgk tv...anyway akak suke tgk die..tp tk de peluang nk jmpa lg..hehe..

    ReplyDelete
  11. nana,ni akak kcg tmbk tu tau..guna acc anl akak..hehe

    ReplyDelete
  12. kak nana..
    althea comey sangat..

    see u on twitter sis!
    @ellaNadj

    ReplyDelete
  13. Pasal braces pls, cos i baru 4 bulan pakai. I gotta say, the first time wasnt really a pleasant xperience huhu!

    ReplyDelete
  14. alalalla, comell laa thea tepuk pampers dia! ;D

    ReplyDelete
  15. eheheh sukaaaa!!!! Paham paham. saya pahammmmm!!! Twitter lagi senang nak reply fans sis kan. ;)

    Neway, Selamat Hari Raya sis!!! :) sy baru nak folo twitter sis!!! :) :) :)

    ReplyDelete