Wednesday, October 26, 2011

Happy Deepavali

video

p/s : ContestblogNana akan diadakan tak lama lagi....tungguuuuuuuuuu :) 

13 comments:

  1. keluarga bahagia la... hehehehehehe.. your baby sangat2 cutela Nana... kim salam peluk cium k kat Althea... :)

    ReplyDelete
  2. kak nana jgn lpe p0st kt FB pasal c0ntestbl0g ;D

    ReplyDelete
  3. AzieNasir : pakai iMovie kat macbook.. :)

    ReplyDelete
  4. semalam i terbaca dlm 1 blog tu (entah apa nak aku dah tak ingat) diorg duk kutuk nana.kutuk nama Althea. Pada i lah nama tu janji ada makna dan maksud yg baik serta sedap di dengar tidak menjadi masalah.anak i sendiri nama alaxander.pernah masa blk kg,org2 kg tanya kenapa nama cam org kafir.nanti jd kafir.so i tanya lah.kene nama apa pulak nak suruh jd alim ulama.yg bercakap ni pun nama pun tak semenggah jugak.so perangai pun tak semenggah lah..so diam jer org kg tu...pada i tak usah lah sibuk nak kutuk2 org.semua org ada hati dan perasaan.tak kisahlah siapa dia,tinggi mana da pergi.sebagai manusia,hati ttp ada.teringat arwah mak mertua masa kat jalan joned dl,menantu sendiri memburukkan dia dan mengata dia..sekarang rg yg dok mengata tu lah yg menerima padah...
    Pada NANA n MRB,terutamanya NANA lah,MRB tu dia jenis kental,tak payah dok fikir apa org nak ckp,Janji HB kita menjaga kita dgn baik dan kita happy.itu lagi baik..sebab org lain tak alami dan tak rasa cili yang kita makan..kita yang tanggung...so NANA jangan sedih2.......wah panjangnya hujah ni...suka tgk althea..cute jer...

    ReplyDelete
  5. nana nk tanye mane nk beli baby playing court yg nana beli utk althea eh? yg bulatan besar tu.. sy pon nk cari la =D

    ReplyDelete
  6. Althea is so adorable ! Kak nana is so gorgeous ! Kak , kenapa MRB tak cut short rambut dia ? Mesti nampak lagi smart dan bergaya . :D

    ReplyDelete
  7. kak nana macam perli je sebut camtu??? lagu pon .... haizzz :P

    ReplyDelete
  8. seronok baca blog nana ni x bosan.. keep it up yaa

    ReplyDelete