Saturday, October 29, 2011

Things that I like!

Selamat berhari SABTU! Enjoy...

video

Kalau tak sempat salin tadi, ni dia link untuk scrap book dan wedding album tu ye..


Untuk wedding photo/album leh contact Rudy kat : 


Dan untuk scrap book pulak contact kak Nadhrah kat :

p/s : Nanti Nana update pasal open house yang Nana gi smlm k.. :)

5 comments:

  1. nak gak camera uh kak nana..!!heeeee...

    ReplyDelete
  2. best,cantik wedding album tu,apapun setiap kali nan update blog,saya sentiasa menanti apa coming soon punya story,ok,sayang nana n althea to.

    ReplyDelete
  3. Nana, buat la slot advertisement dalam blog ni, sbb saya nak letak advisement dlm blog nana

    ReplyDelete
  4. nanti cite la plak pasal bff nana
    zaman2 sekolah ke...
    huhu
    kak nana makin chantik skrg..suka sgt :)

    ReplyDelete
  5. kak nana, n tgk album, bg alamat cepat... nak dtg ni... :P

    ReplyDelete