Friday, October 28, 2011

Bila Althea MAMUN! :P

Hello all!
Assalamualaikum semua! Firstly Nana nak ucapkan jutaan terima kasih yang follow blog Nana ni.. Tak le best sangat compare ngan blog blog yang lain ye.. Pape pun, mekasih! Ade yang check blog Nana pagi tadi tapi xde entry baru eh? Ampun.... Jap lagi Nana explain ye..

Secondly Nana ade good news untuk korang yang nak join #contestblogNana.. Insyaallah 4hb November nanti Nana update ape yang boleh korang menang! Tak sabar pulak rasanya.. :)

Oklah, jom layan video nih!

video


p/s : Kalau Nana nak buat tv show, program macam mana yang korang rasa ok..? :)

16 comments:

  1. i suka pogram realiti mcm Giuliana & Bill,Khloe & Lamar..so boleh tgk hedupan NANA n FAMILY...

    ReplyDelete
  2. nana sorry :) hehehe..actually nk tny la MAMUN 2 ape?? ngeh3...puas pk tp xjmp n dpt... :(

    ReplyDelete
  3. Agree with Payroll Solution ! Bila tgk blog ni pun best je . Apatah lagi kalau ada realiti show pasal nana and family . Will love it to bits !

    ReplyDelete
  4. mamun tu cam kalo bangun tido pastu kita cam mamai2 tu....tau mamai tu apa?? huhu lebih kurang ar tu....

    ReplyDelete
  5. program lifestyle kak nana bersama keluarga...

    ReplyDelete
  6. selamat berhujung minggu nana n althea....

    ReplyDelete
  7. YUP! Ima dah tolong jawap kan.. MAMUN tu macam MAMAI ler.. Hehehehe.. Ampun!

    Kalau program mcm realiti tu agak besar budget dia kan..? Hmm... Not sure MRB nak ke buat kalau ade pun.. Hahahaha..

    ReplyDelete
  8. contest blog nana kali ni mesti join jugak sebab hari tu punye dah terlepas~ :)

    ReplyDelete
  9. nana, awk edit video ni guna apa ekk? suka tengok.. ^^,

    ReplyDelete
  10. buat cam Kardashian Family ker...story sal akak n family la...best2!

    ReplyDelete
  11. Nana, sy follow belog, nana, hr2 baca, nana follow sy blk.. eh! bole ke ckp mcm ne.. #taktahumalu.. haha

    ReplyDelete
  12. aah. kalau buat mcm Guliana & Bill mesti best...

    ReplyDelete
  13. hai kak nana....4/11 ke contes tu? btul2 time birthday sy....arap2 kak nana leh wish tuk sy...luv u kak nana....nnti sy join cntes tu...xsbr asenya...hihihi

    ReplyDelete
  14. best gak kalau Nana buat TV show... setuju dengan JoeDharwisza.. buat macam Kardashians... :)

    ReplyDelete
  15. cm mn kak nana buat video ni?gn software pe?dh ketinggalan skit bab2 software br ni....ada window movie maker je...hehehe

    ReplyDelete
  16. hello all.. untuk video ni nana buat pakai iMovie kat macbook pro ni.. :)

    ReplyDelete