Monday, October 10, 2011

Tanya MRB apa saja!

Hello all!
Sengsara rasanya bila tak de handphone kan? Tadi Nana gi hantar blackberry Nana gi repair.. Ntah kenapa ntah keypad dia rosak plak.. Tak rosak semua, tp certain huruf tak leh tekan.. Sakit jiwa tul! Besok tunggu dorang call bagitahu apa masalah phone tu sebenarnya.. Hmm...

Anyways, update pasal Althea, she's getting better.. Badan pun dah tak panas lagi.. Flu ada sikit je.. Sib baik dah nak baik.. Alhamdulillah.. :)

Ok, tujuan Nana update blog ni skang sebab hari tu ade request Nana letak video interview MRB.. Haaa.. tengok je lah video ni!


video



p/s : MRB kata max 10 soalan dia akan jawab.. So keep em coming! =) 

11 comments:

  1. hadiah paling special MRB bg kt kak nana...

    ReplyDelete
  2. apa yang membuatkn MRB trpikat dgn kak nana? jwb, jgn x jwb. ;)

    ReplyDelete
  3. pe MRB rse perbezaan lepas peluk islam and cane dulu nak buat keputusan masa convert??

    ReplyDelete
  4. ape kenangan paling manis MRB dengan nana masa zaman bercinta...

    ReplyDelete
  5. antara MRB dan NANA sape paling rajin tukar pampers ALTHEA? hehehe

    ReplyDelete
  6. soalan :-
    1. MRB pernah tak suruh NANA memasak makanan kegemarannya?
    2. Apa pendapat MRB memasak kat rumah lagi menjimatkan atau makan di luar lagi jimat?memandangkan condition NANA & MRB yang hanya tinggal 3beranank jer..

    ReplyDelete
  7. apa yang membuatkan MRB falling in love kat Nana..hehehe..

    ReplyDelete
  8. MRB pernah jaga Althea sendirian ? klau pernah perkara apa yg paling susah bila menjaga Althea ?

    ReplyDelete
  9. Dari dulu sampai skang, sapa lagi kuat cakap ?? nana ke mrb ??? hahaha

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete