Wednesday, October 05, 2011

My little laughing baby!

Hello all!
Assalamualaikum semua!! Ade banyak video Althea yang Nana amik sejak dua menjak ni.. Hehehe.. Tapi takkan nak letak semua sekali gus kan..?

Ok, untuk hari ni adalah video Althea memain ngan MRB.. Nana perasan Althea ni boleh gelak kuat pasal benda benda simple je.. Tapi lepas tu kalau kita buat benda yang sama, dia tak gelak lagi dah.. Huhuhu..

Jom kita tengok Althea gelak sakan!! ;)


video

Lepas ni ade video Althea memain ngan Hurley (kucing kitaorang) dan ade video Althea berjalan kat luar rumah.. Tunggu k... :) Korang pun kalau baca blog Nana ni tinggalkan lah comment k.. Tak kisah lah nak bagi idea ke, apa ke.. Nana baca tau! :) Thanks guys..


p/s : Minggu ni tak sempat nak mengarang pepanjang sebab Nana keje (on-air ganti Leya kat Hotfm) so, bila balik dari keje dalam kul 4 dah spend time ngan Althea, so harap korang paham ye.. :) Tapi video Althea korang lagi suka kan..? Till tomorrow!

16 comments:

  1. Sengih je tau tgk gelak althea ni.
    Dia punya ketawa, geram!

    Oh ye, kite teringin nk tgk suasana konti kak nana bekerja/onair. Ape kata sekali kak nana captured vids masa dlm studio hotfm,
    cara kak nana onair/ ape yg kak nana buat dlm konti! =)

    ReplyDelete
  2. hehe. cutenye!! geram. ^_^

    *weekend best dgr radio coz ade kak nana.!

    ReplyDelete
  3. althea geram and geli kena buat gitu hihihihi . cutenya dengar baby ketawa :)

    ReplyDelete
  4. alololo. comelnye adik althea .:)

    kak nana, moga success selalu okay. love your style :)

    ReplyDelete
  5. comel gila althea tuuuuuuu.

    Rasanya dye gelak ikut Nana. Nana kan suke gelak. Hahhahhaha. :D

    ReplyDelete
  6. alala...cute gilak...nmpk dia montel aa ..cam nk cubit2 jek pp dia hahaha...sokong anis rahmat, sure ikut ibunya yg kuat gelak ...

    ReplyDelete
  7. she's so cute..btw, apa kata masukkn MRB jugak in any video ur taking next time. like u temuramah him for anything ke? could be fun to see u both sweet loving couple on vdeo! :)

    ReplyDelete
  8. Dilakochan : akan diusahakan ye.. :)

    gwen : i'll try ok.. MRB is such a shy person :p

    ReplyDelete
  9. betui ke nana baca...

    nana baca yer..

    please..

    selalu jadi silent reader ajer...

    dah lama dahhhhh :)

    update selalu ya :)

    ReplyDelete
  10. Hilang stress bila tngk video Althea ni :)

    ReplyDelete
  11. Even Nana busy on-air.. Nana tetap rajin update blog.tabik springlah,,teruskan mengUPDATE kay..ehheh ^ ^

    ReplyDelete
  12. cute la baby nana..geram tengok dia gelak.suara pun dah mcm nana nie,serak2 basah.hrap2 bila dah besar jd penyanyi atau peghibur mcm nana.hehe..nywy,Saya sntiasa skong nana smpi bila2.Wish u all da best nana..Godbless..Takecre^_^

    ReplyDelete
  13. rasa macam dah addicted ngan blog nana ni... everyday kena check jaaa.... nak tgk ade entry baru x..... love ur blog sis.. :)

    ReplyDelete
  14. comell gila bby nana...geram jer dngr dia gelak.hihi

    ReplyDelete
  15. Ragam Althea buat masalah semua hilang terus...suka dengar gelak ketawa die...nana pls make sure Althea sihat coz kami nak dengar gelak tawanya setiap hari...no moody2 key....saaayaaaanggg Althea....

    ReplyDelete