Wednesday, November 02, 2011

Encik yang kat kaunter 3 kat Pej Pos tu baik! Mekasih!

video



p/s : Besok Nana ade press conference kat Hard Rock Cafe KL untuk Konsert Fenomena Search, Nana host untuk konsert di Penang dan KL :) Nanti Nana share mcm mana nak dapatkan tiket k.. :)

9 comments:

  1. uwaaa best nye..rasa macam nak pergi..tunggu kak nana shre cmne nak dapatkan ticket ni :)

    ReplyDelete
  2. comel laa kak nana , jum shopping kat tesco .wehooo . :)

    ReplyDelete
  3. nak nak.
    mmg dh plan nk pegi. cpt nana share mcm mana hihi

    ReplyDelete
  4. epi wednesday k.nana..best nye jd host Konsert Fenomena Search.. well d0ne kak nana ;D between kalau ade peluang utk dpt tket free lg best!;D

    ReplyDelete
  5. pj kat astaka eh..dekat umah i...yeahhh...bleyjumper u nana....muaxxx

    ReplyDelete
  6. hari ni kite share menu yg same la...ayam msak kicap!!! heheheh ;)

    ReplyDelete
  7. kak nana,tesco harganye sgt berpatutan!dan macam-macam ada..
    kak nana,tak sabar nk rebut peluang untuk dapatkn tiket..cepat la...= _ ++

    ReplyDelete
  8. plis update the date! i think wanna make a surprise for hubby! =)

    ReplyDelete