Thursday, November 24, 2011

Rindu tak...?

video


p/s : Nana mintak maaf sebab lama tak update ye.. :'(

16 comments:

  1. yey org pertama comment !! :p

    alaaaa, kak nana dah potong rambut ker? Stylo la ;) tapi kite suke kak nana rambut panjang. nampak ayu gitu.. cam ibu2 lemah lembut.. rambut nie ok, mummy brutal :D.. Althea terkejut tak tengok??

    ReplyDelete
  2. so sweet dear...lagi nmpak mcm bdk2 sekolah...hihihi.

    ReplyDelete
  3. I loveeee pixie hair !!
    n luv ur hair...

    ReplyDelete
  4. suka sgt kat rambut kak nana 2,:) :) dah pnh try cut rambut mcm 2 xmnjdi... hehehee
    Suka... suka....

    ReplyDelete
  5. nana...cantik rambut baru..terselah personality u...nnt potong rambut althea mcm tuh gak...hehe..just kidding...:)

    ReplyDelete
  6. nana prasaan tak bila nana dah potong rambut mcm ni muka nana mcm muka mrb pulak....mcm adik beradik pulak...
    apa pun saya suka hair style nana yg baru ni...LIKE

    ReplyDelete
  7. kak nana nampak lebih muda...cantikk:-)

    ReplyDelete
  8. Nana , just wanna share with u this . maybe u'll love it . http://twitpic.com/6m82ki

    ReplyDelete
  9. nana.. what a coincidence!I cut my hair short after seeing your photo masuk paper (masa tu u tgh menagdungkn althea)brought that paper along to saloon & suruh my hair dresser potong excatly like yours. lps tu try gak nak pjg kan balik but lps baca magazine yg sama u pegang tu...looking at the same photo, i terus gi saloon balik & potong! seriously, I'm sooooo very the loike u with short hair.. rugged babe! I've been telling u this in ur fb wall also...
    anyway, i really hope that we can meet up @the fenomena concert in PJ. bought the tics oredi..
    boleh jumpa & ambik gambar! luv ya!

    ReplyDelete
  10. kak Nana ! sgt sgt sgt comel. ohmai! sgt excited tgk kak Nana on stage at Konsert Fenomena Penang last week. Even basah lencun tetap tunggu jugak tgk kak nana and amy search. :)

    ReplyDelete
  11. Tertiba je terminat dengan nana pulak..dulu x berapa tau aktiviti nana..sekarang dh join hotfm baru la kenal..lagipun kawin dengan orang kuching pulak tu..tuh yang bestnya...sebab "kamek pun orang kuching juak"...ahakz..

    ReplyDelete
  12. bestnya kak nana nak g vacation....=) take care

    ReplyDelete
  13. hahahaha...mcam tu la kalau org berblog ni..sebok macamana pun kena update jugak...

    ReplyDelete
  14. Semoga terus sukses Nana... from Dj Greenlove Ismail Zaini.. lama dah x join ya Nana.. bila agaknya dapat mcm dulu zaman Jom Heboh.. :) My Number 010-6640102 Good Luck Nana...

    ReplyDelete