Wednesday, November 09, 2011

Rambut baru ku! Botak?! Pendek?!

Assalamualaikum semua..

Hari ni Nana telah pun melakukan perubahan pada rambut Nana.. Memandangkan mak ade kat umah sebab mak dtg semalam (Nana ade shoot) so, Nana amik peluang ni nak gi salon.. Lama sgt dah tak pegi dan Nana pun dah bosan ngan rambut yg sama je ni.. Jom nengok vlog ni.. Penat nak taip.. :P


video



Sebelum buat pape, trim dulu..

Gulung gulung laaa...

Selepas  sejam kot..

Ala ala penyanyi Hong Kong gitu.. :P Yang ni Kenny tu wat kembang..

Bahagian belakang..

Oklah, tu lah saje buat hari ini.. #contestblogNana bila? Standby BESOK ok? Muuuuaahh!!

p/s : Sejak kuar AF sampai sekarang, Kenny tulah yang wat rambut Nana.. :)

16 comments:

  1. comel lahh kak nana gan rambut baharuuuuu.....baru nampak freshhhh sgt!mama vogue!

    ReplyDelete
  2. stylo la nana ! suka tgk gaya baru nana ni ;)
    it suits u well

    ReplyDelete
  3. ahakssss!!! ♥ it! cnt wait oredy for tmrow!!! :)

    ReplyDelete
  4. Yeayyyy .. dah cantik dah !!!

    ReplyDelete
  5. comel la rmbut kak nana nie..klah althea tu..huhu..cite la psal althea bnyak2 ckit..hihi

    ReplyDelete
  6. chumel chumel chumel sgt lah kak Nana. <3

    ReplyDelete
  7. kellest kau nana! memang hari ni hari pegi saloon sedunia kot. Che Kay pon baru balek saloon~ =)

    ReplyDelete
  8. cumil! huhu.. nak sikit cekelat! hehe

    ReplyDelete
  9. kak nana nant upload la pic rambut akak since 2004 till now:)

    ReplyDelete
  10. kak nana comel sgt:)cantik menarik rambut baru kak nana= _ +pas ni le tiru gaya gambut kak nana:)

    ReplyDelete
  11. kak nana, nak tanya, if muka bulat n pipi tembam sesuai ke rambut perm mcm kak nana ni , actually i sendri dah bosan dengan rambut ni, tapi tak tau nk tukar style ape, aishh

    ReplyDelete
  12. cute sgt nanaaaaaaaaaa. i geram tgk rambut kembang2. meletup!

    ReplyDelete
  13. chantek!!! but i think u looked super fabulous when u cut ur hair short(masa ngandung tu..)mmg comei!! skrg pun lawa gak! :)

    ReplyDelete
  14. nana comel.. n beg biru itew cantek okehhhh!! ;-)

    ReplyDelete
  15. comel la bila dh wat rambut mcm ni. hehehe..i pun nk wat gak lah! hope comel like u too..=D

    ReplyDelete
  16. klakar je amoi yg gambar nombor 2 tuu... cm jumpa kutu je kt kpala nana...hahaha

    ReplyDelete