Tuesday, December 20, 2011

My Althea!

Hello semua!
Asslamaulaikum.. Besok 21 hb genap Althea 14 bulan.. Kejap je kan..? Alhamdulillah Althea semakin pandai, aktif dan tak susah nak jaga dia.. Besok Nana ngan Althea ade photoshoot untuk majalah Keluarga untuk Fesyen Ibu dan Anak.. Huhuhu.. Tak sabar rasanya..

Oklah, tak nak cite pepanjang, nanti gambar gambar masa photoshoot tu kalau sempat Nana upload lah ye.. Jom kite tengok video Althea.. Gelak je dak kecik ni..

video


p/s : Insyaallah update pasal konsert Search is next!

11 comments:

  1. comel-comel sgt baby Althea..sweet mcm kak nana jugak:-)

    ReplyDelete
  2. sweet baby girl... kebetulan pulak Nana.. jus watching baby micah on youtube.. adorable still got the same style of laughing till now.. pls. check this out, http://youtu.be/RP4abiHdQpc

    Have a nice day Nana..

    ReplyDelete
  3. alololo.....sweet nya lil. Althea ni.. :)

    nana, share la apa perkataan pertama dari althea :)

    ReplyDelete
  4. sukanya dengar althea ni gelak jer..sweet sangat la nana..

    ReplyDelete
  5. Suka tengok Althea...happy go lucky je baby ni :)

    ReplyDelete
  6. alahai..mmg suka dia laughing.comel sangat!

    ReplyDelete
  7. soo sweet..memang suke bace belog nana..

    nana,share la cerita2 nana mase kat af dulu..hehe.aritu tgk kenangan AFNIL..macam best je kalau nana buat entri pasal kenangan nana mase kat AF dulu...

    ratu air mata la nana..hehehe..

    ReplyDelete
  8. adorable!! she really know how to laugh. I pun join sekaki. *hugs both of you

    ReplyDelete