Tuesday, January 10, 2012

New year di Lotus Desaru!

video


Day 1 - 31st December 2011
Kat rumah Abah kat Kota Tinggi.. Sebelum bergerak ke Desaru, jamming dulu!

Lepas check-in kat Lotus Desaru gi makan kat coffee house dulu.. Nampak tak Althea

Lepas makan, bawak Althea gi swimming.. Ni lepas swim main lari lari..

Reramai..

Ngan MRB ku sayang..

Althea menghiburkan kita semua..

Main ngan atok..








Althea ni peramah..


 Hari pertama diakhiri dengan sangat best nya... Malam tu kitaorang pegi makan kat Sungai Rengit.. Seafood! Sangat sedap!!

Day 2 - 1st January 2012
Lepas breakfast, sambung aktiviti beriadah.. Main Frisbee.. Seronok! 

Petang sikit bawak Althea gi swimming kat water theme park..

Mummy yang seronok.. Hahahaa..

Sejukkkk..
Day 2 pun best.. Lepas dinner kitaorang pergi pasar malam.. Jumpa putu piring terbaik pernah Nana makan.. Puas hati! Pastu borong keropok lekor.. Lepas gian nak makan.. Balik apartment kat Lotus Desaru tu, sambung makan dan borak borak..

Day 3 - 2nd January 2012


Hari Isnin kat Johor tak cuti macam kat KL, so abah awal pagi dah balik ke Kota Tinggi sebab keje kan.. Kitaorang check-out dalam pukul 11 pagi lepas tu kawan abah kat Desaru tu bawak kitaorang semua pegi ke Desaru Fruit Farm.. Best!!

Althea yang tak berapa sihat.. Tu la.. Berendam..



Ade mini zoo kat fruit farm tu.. Kambing tu besar betul!

Althea takut ngan kambing!



 Itulah serba sedikit cerita holiday atau family gathering kitaorang baru baru ni..














12 comments:

  1. sweet moment bile bersama family...

    ReplyDelete
  2. Althea is such a performer. Cute sesangat Nana. And I love your new hair.

    ReplyDelete
  3. Haritu masa saya pergi Lotus jugak, tapi saya pergi seminggu sebelum nana pergi situ..comel althea

    ReplyDelete
  4. bestnya g holiday!
    anyway,suka tgk nana and family..
    look very close and so happy together..
    which is how i wish for my family :)

    ReplyDelete
  5. Suka tengok vlog Kak Nana dan Althea :)

    ReplyDelete
  6. kak nana still maintain cantik mcm zaman2 AF dlu :)

    ReplyDelete
  7. Blog artis paling best ialah k.nana punya ! plg cool :) you got beautiful family k.nana :) thechorestalk.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Abah kak nana stay Kota Tinggi ? Dekat mana . Kite stay kota Tinggi jugakkk xD . Dekat jek dengan Desaru . Area Felda :))

    ReplyDelete