Thursday, November 25, 2010

FaraNana 1st Photoshoot!

Assalamualaikum! Hola all!!

Korang mesti tau dah pasal FaraNana kan..? Kalau belom, boleh baca kat blog Nana ni.. Entry yang lepas lepas.. ;)

Semalam 24hb November, Nana ngan Fara telah pun buat photoshoot untuk baju baju yang akan menjadi First Collection kitaorang untuk FaraNana. Sedikit tentang koleksi pertama FaraNana. Semua baju yang kitaorang reka dan pilih adalah baju baju yang semua orang boleh guna dan boleh digunakan seharian.. Casual wear.. Tapi kalau ngan accessories yang bersesuaian, boleh jadi funky dan fun juga.. :)

Baju baju ni akan di launch kan di www.faranana.com tak lama lagi.. So korang tunggu k.. Insyaallah harganya pun berpatutan.. Oklah, jom layan gambar gambar behind the scene untuk photoshoot semalam.. 









 Mummy pun get ready untuk photoshoot bersama.. Sebab Mummy one of the directors..  :D

Haaaa.. Tu la serba sedikit gambar yang sempat ambik.. Tu pun sib baik Mummy (mak angkat Nana) ambik.. Kalau tak, memang tak de.. Hehehe.. Tak semua baju koleksi pertama ada kat sini.. So korang kena tunggu bila dah launch nanti k.. ;)

Important :
  • Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; Nana Mahazan.
  • Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Nana Mahazan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
  • Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Nana Mahazan.

9 comments:

  1. nana maintain lawa tau..walaupon dalam pantang.. suka u..:)
    fafau pon sama...:)

    ReplyDelete
  2. kak nana maintain vogue walaupn lpas deliver. caya laaa. :)

    ReplyDelete
  3. x sbr nak tgk collection faranana

    ReplyDelete
  4. x sabar nak tgok collection faranana nie..anyway both of u sgt cantik...

    ReplyDelete
  5. wahh menarik ni. tak sabar nak tgk farahnana ni

    ReplyDelete
  6. wah xsabar nak tunggu di launchkan nanti..

    ReplyDelete