Wednesday, December 15, 2010

Dah 8 minggu!!

Assalamualaikum semua! Bersawang dah ye blog Nana ni..? Ampun laa.. Tersangat lah bz walaupun dok umah je.. Hehehehe.. Bz dengan FaraNana n Althea ni.. 

Sebelum kite layan gambar Althea, meh Nana cite skit pasal FaraNana.. Mungkin lama gilerr dah tunggu kan..? Insyaallah kalau tak de aral melintang, FaraNana.com akan dilancarkan pada 25hb Disember pada pukul 12 tghari. Yang penting korang daftar jadi ahli sebab masa hari perlancaran tu aade 25% diskaun utk VIP member.. Maklumat lanjut boleh gi kat FB kitaorang iaitu http://www.facebook.com/pages/Faranana/141764745875539 dan kat situ jugak korang boleh sertai contest untuk berikan tagline untuk FaraNana.. Good luck ok

Ok, lah.. Besok, genap 8 minggu dah Althea.. Kejap je dah 2 bulan kan..? 27hb ni Nana dah start keje.. Rasa malas pun ade.. Hehehe.. Rasa rindu nak on air pun ade.. Pape pun, korang dengar la Nana nanti k kat XFM kul 6-10 pagi..

Korang sure nak tengok gambar kan..? Jom la.. Membebel pepanjang pun nanti korang tak baca pun.. Hehehehehe.. Jomss!!! Ni gambar gambar terbaru.. ;)






 First time Althea kuar rumah gi restoran Rebung kat Bangsar.. 15/12/2010






 Patung gajah hadiah dari aunty Fa dia.. :)








Important :
  • Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; Nana Mahazan.
  • Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Nana Mahazan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
  • Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Nana Mahazan.

22 comments:

  1. suka pic ke 5 tu ! sweeettttttt (:

    ReplyDelete
  2. nampaknya althea ta banyak ragam (: she's so cute la nana .

    ReplyDelete
  3. cutenyer...!!! dah berapa berat althea ni nana??

    ReplyDelete
  4. hehehe...comey Althea! dah besar cam muka daddy laks!!!! geramnyer, bila la dpt jumper Althea lg yer....take care kak!

    ReplyDelete
  5. geram tgk pipi Althea..rase nk cubit2 je...hehehehe..

    ReplyDelete
  6. comei nyer pipi si thea..!peluk cium tok althea k!..

    ReplyDelete
  7. cute nye!! suka pic yg ke8 tu <3

    ReplyDelete
  8. Alaaa..cumei dan Althea dan tembam...(^_^)

    ReplyDelete
  9. comelnya dia...geram nengok pipi dia

    ReplyDelete
  10. geramnyer nengok pipi althea tu....bambam la :-)

    ReplyDelete
  11. hahahahaha... comelsss!!! Nana tak suka pink color ek?? baby tak pernah pakai baju pink pon.. hehehe

    ReplyDelete
  12. comel comel. dan gerammmm sangat nak cubit pipi montel diaaaa ;)

    ReplyDelete
  13. alahai...comelnye althea....mama dia pon makin vogue..:)

    ReplyDelete
  14. comelnye Althea. Nana pon comel,hihi..Btw, salah satu pic tu Althea tdo meniarap. Juz an advice, kalau tdo meniarap jgn letak bantal eh Nana..takut nnti die lemas

    ReplyDelete
  15. Althea sangat comel! tak sabar nak dgr kak nana kembali on air. rindu gileee!! ingatkan januari ni start kerja. ok lah akhir disember pun. tak sabo dah hehe

    ReplyDelete
  16. makin chubby althea. u jugak yg dah maintain slim balik :)

    ReplyDelete
  17. cuteny ank nana...sk sgt2 tgk althea..
    nana, join my blog k

    ReplyDelete