Friday, November 19, 2010

My lil Althea is a month old! Yeay!

Hola all.. Lama nye Nana tak update blog ni kan..? Ampun la.. Sungguh kekurangan masa untuk mengarang.. Hehehe... Nana cuba k..

Dah 4 minggu dah Althea.. Kejap je rasa kan..? Alhamdulillah.. Tak lah susah sangat menjaga Althea.. Cuma kadang kadang dia tidur lama sangat belah siang n belah malam dia berjaga ajak bermain la pulak.. Tapi tak pe, sebab sekarang Nana tune waktu tidur dia.. Alhamdulillah, getting better.. Malam dia bangun pun untuk menyusu je..

Oklah, Nana nak share gambar terbaru Althea.. Semua gambar ni Nana amik pakai handphone Nana je.. So gambarnye tak de la sharp sangat.. Tak kisah la kan..? Kalau korang perasan, muka Althea ni berubah ubah kan..? Jom layan.. :)


 Dengan Aunty Fa dia.. Althea tido betul, si Fara tu berlakon jer.. Hahaha..

 Dengan godfather dia, Ean.. :)








 Daddy's girl!

Ni gambar terbaru Althea, (19/11)

Ok, tu je setakat ni k.. Take care all.. Hugs!

Important :
  • Declaration of images are the intellectual or personal property of the blog owner; Nana Mahazan.
  • Declaration of image usage is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Nana Mahazan. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.
  • Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Nana Mahazan.

16 comments:

  1. ala tomeinye Althea.......titoooo.....sweet...

    ReplyDelete
  2. Wuuu...
    chumil althea..
    muka dia da berubah skit da!

    Tapi stil ikot muka MRB sis! ;))

    ReplyDelete
  3. alahai...comelnye althea.... rasa cam nak gomol2 jer dia...:)

    ReplyDelete
  4. tomeynya dia...kita rasa muka mcm MRB!!!

    ReplyDelete
  5. a'ahhh..brubah2 muka Althea..tp ttp cumil kan !
    n cm MRB la..hehehehehe
    take care sis..:)

    ReplyDelete
  6. owg cakap if bb gurl ikut muker daddy dia baik gitew...althea nih copy muka MRB...
    cepat rasa dah sebulan ek

    ReplyDelete
  7. althea.. seindah namanya... nana ni dlm pantang pun comey gila.. heheheh

    ReplyDelete
  8. thomey yer... I wish to have a baby like her... wish me luck ye Nana..

    ReplyDelete
  9. Comelnya althea dalam gambar last tu...hehe. moga ia membesar dengan sihat :)

    ReplyDelete
  10. selamat menikmati moment terindah camni :)

    ReplyDelete