Friday, June 03, 2011

My Little Angel!!

Hello kawan kawan.. Saja nak share ngan korang.. Dalam video kat bawah ni Althea bersama kawan dia Sme-kat! Jom layan..

video
Itulah dia buah hati saya.. :)

15 comments:

  1. aiyoyo...xsakit tekak ke Thea? hahaha comel!

    ReplyDelete
  2. Sounds from heaven. I bet you guys can just listen to her all day long.

    ReplyDelete
  3. alala comeiiinya althea heheh..suke dengar dia gelak

    ReplyDelete
  4. isk..geramnye tgk althea....lagi2 tang pipi die yg gebu tu!

    ReplyDelete
  5. amik ko gelak...nnt bila althea dah besar, mesti nana rindu nak dengo gelak canggitu...

    ReplyDelete
  6. mama dia goyangkan smekat tu mesti dia terjerit uka...cute!

    ReplyDelete
  7. althea gelak macam nak nges jer...comell!! :D

    ReplyDelete
  8. alahaiii comelnya...ni yg best pasal baby kan. boleh ketawa pd benda2 yg simple je :)

    ReplyDelete