Friday, February 04, 2011

CNY 2011

Hola all..

Assalamualaikum semua..
Haaa.. Just nak share ngan korang sume pasal celebration CNY bebaru ni.. Seronok gak bila semua perayaan Nana dapat sama celebrate ngan family MRB..

Nenek MRB dari Kuching turun dan aunty n uncle MRB dari Singapore pun turun jugak this year untuk CNY.. Malam sebelem CNY ade makan besar kat rumah aunty MRB, aunty Lucy.. Dan keesokkan harinya lunch kat rumah MIL Nana.. 

Jom la nengok gambo..

 Ni masa otw ke rumah aunty Lucy..


 Kat rumah aunty Lucy



 MRB, Althea n MIL





 Yang ni lepas lunch kat rumah MIL..



Oklah.. tu je buat takat ni.. Nanti Nana update lagi k.. Next mesti ade video! Tungguu!!!

20 comments:

  1. kak nana dr dl smpi skrg maintain je cantik kn..
    hehe..
    althea pun comel je..
    plg suke gbr 1st..
    bulat je pp die..kasut elmo lg..hehehe...

    ReplyDelete
  2. waoh,red colour is synonym to CNY..
    gong xi fat choy

    ReplyDelete
  3. nice hair kak nana! suka tgk althea yg dah pandai beri expression mcm2

    ReplyDelete
  4. omg !!! i like ur hair !!!!!!

    ReplyDelete
  5. Happy CNY nana...
    Althea dh besar dh, cpt je masa berlalu..
    cntiknya nana pakai Cheongsam.. (=

    ReplyDelete
  6. cantik nye kak nana.....althea pulak makin cute.....huhuhuhuuu geramnya tgk pipi dia...

    ReplyDelete
  7. Hi! Nana,
    Cute-cutelah baju2 Althea.
    Enjoy ur motherhood moment k :)


    xoxo
    Leen

    ReplyDelete
  8. kak nana, suami akak org mne ek ekceli? cine ek?

    ReplyDelete
  9. cumelnya baby nana...pinjam buleh?

    ReplyDelete
  10. hai nana !!! =D

    org muar,,yuhuuu here i come ;)

    althea comel la. montoks !! keh3

    kak nana,,kite kan same2 org muar,bila leh bjumpe eh..? teringin nk jumpe kak nana..huhu

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum

    waa..kak Nana makin cntik lah ^^
    hppy2 always !!

    ReplyDelete
  12. tak sempat tengok mak Althea ni masa dia pregnant.. tapi mmg dia pesen keding je:-)

    ReplyDelete
  13. Althea gebush gebush!
    chomelll betol althea!

    Muka dah nampak cm MR.B jek..

    ReplyDelete
  14. kak nana maintin dr dl smpai skrg...cayok2..
    althea lark mkni chumel cm mumy ny...!!
    goshhh...!geram ngk..

    ReplyDelete
  15. kak nana... update la blog plz..... :( :(( :( :((

    ReplyDelete
  16. hye..comelnya..anak dan mama....

    ReplyDelete
  17. mama cantik, anak comel, husband hensem. Perfect family kak nana.! :D

    ReplyDelete
  18. nana kat mana beli booties elmo tu.. nk cari 1 utk my son la.. comel sgt!!

    ReplyDelete