Sunday, January 23, 2011

Althea ku dah 3 bulan lebih...

Alhamdulillah.. Althea dah 13 minggu 3 hari hari ni.. Perangai dia dah berubah dari masa dia baru lahir, ke 4 minggu ke 10 minggu dan sekarang.. 

Althea skang dijaga oleh mak bila Nana gi keje.. Mak kena stay kat umah Nana la dan bila weekend baru mak balik Muar.. Sib baik mak ade.. Kalau tak, tak tenteram lah Nana nak gi keje.. Terima kasih mak sebab sudi jagakan Althea.. 

Skang ni Althea dah pandai jerit.. Lagi, dia macam nak bercakap.. Huhuhu.. Lom pandai merangkak dah nak bercakap kan? Hehehee.. Jom la layan gambar Althea dari 9 minggu sampai ke 13 minggu.. 

 9 weeks 3 days


  9 weeks 3 days


 10 weeks 2 days


 10 weeks 2 days - Althea with Abah


 12 weeks


 12 weeks 2 days


 12 weeks 2 days


 12 weeks 3 days


 12 weeks 3 days - Althea with MRB


 13 weeks - Althea macam Japanese cook.. Huhuhu..


 13 weeks


 13 weeks


video



15 comments:

  1. bam bam la Althea ni..geram je tgok pp dia yg labuh tu..mcm nak cubit2 jerk..=)

    ReplyDelete
  2. alololo semangat nya dia..mcm nk gigit je pp dia....

    ReplyDelete
  3. tembam la althea.....
    shukew gler tgk video die...
    sumpah sgt chomel..!!!

    ReplyDelete
  4. comelnyeeeee...pipi nye tembam...cute...

    ReplyDelete
  5. comel seyh sore u na..bkn i impress tgok baby..i impress sore u..hahaksss

    ReplyDelete
  6. comelnye anak k.nana!
    comel mcm mak dye jugak
    hee :)

    ReplyDelete
  7. alaaaa comelnya althea.... cute dgr suara baby ni thanks kak nana sudi kongsi videonya

    ReplyDelete
  8. eiii mcm nk picit2 je pipi comel althea tu. geram sgt. :)

    ReplyDelete
  9. comelnya dia nana. tembamnya pipi.geram nengok

    ReplyDelete
  10. chumeyl sesangat!nak gigit2 asenye pipi die tu ;p

    ReplyDelete
  11. Tomeinya Althea..mcm mak dia jugak..
    Nana, baby Althea kelihatan teramatlah sihat dan montel..badan dia x mcm baby umur 3 bulan lebih lah..dah mcm umur 6 bulan..mesti sebab penjagaan yg rapi kn?BTW, i loike!!

    ReplyDelete
  12. comel! do view my blog k.
    aikajuna4eva.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. alahai c pp gebu althea.. comeyyy sgt2!!!!

    ReplyDelete