Friday, July 29, 2011

Hello? Rindu eh...? :P

Assalamualaikum semua.. Macam biasalah, bukan tak nak update blog.. Masa tidak mengizinkan.. Nana sibuk skit setiap hujung minggu dengan event F1M, minyak pelincir kereta terbaru keluaran Malaysia 100% bumiputera! Memang sangat sangat bagus.. Nanti next entry Nana story pasal minyak ni k..

Ok, tentu korang nak tau update pasal Althea kan..? Tak peduli dah pasal Nana kan? Huhuhu.. Alhamdulillah Althea dah 9 bulan.. Kejap je kan..? Sejak dua menjak ni memang tak de amik gambar guna kamera, pakai hp je. So kualiti agak tak cantik.. jom lah kita layan gambar gambar Althea..

Suke sgt gambar ni.. suuwwiittt.. Nana nye wallpaper kat hp..
Yang ni masa shopping kat Cotton On Kids.. Tengok Thea pegang apa..? Huhuhu.. Bila snap je dia pun cabut spec tu.. Hahaha..
Ni waktu nap Althea dalam playpen dia.. :)
Hahahaha.. Mummy lipat baju, Althea masuk dalam basket..
Lepas makan petang.. Habis comot!
Ni gambar yang latest..

Huhuhuhu...       

Skang Althea dah hampir boleh jalan.. Tapi pakai walker.. Jom layan video ni.. ;)
video
Haaaa.. Cute je.. Nana saje tak nak beli walker mcm duduk tu sbb nnt dia malas nak diri.. Tu je la setakat ni.. Althea dah bangun.. Dia plak mengarang ni... Aiyyyooo...