Friday, July 29, 2011

Hello? Rindu eh...? :P

Assalamualaikum semua.. Macam biasalah, bukan tak nak update blog.. Masa tidak mengizinkan.. Nana sibuk skit setiap hujung minggu dengan event F1M, minyak pelincir kereta terbaru keluaran Malaysia 100% bumiputera! Memang sangat sangat bagus.. Nanti next entry Nana story pasal minyak ni k..

Ok, tentu korang nak tau update pasal Althea kan..? Tak peduli dah pasal Nana kan? Huhuhu.. Alhamdulillah Althea dah 9 bulan.. Kejap je kan..? Sejak dua menjak ni memang tak de amik gambar guna kamera, pakai hp je. So kualiti agak tak cantik.. jom lah kita layan gambar gambar Althea..

Suke sgt gambar ni.. suuwwiittt.. Nana nye wallpaper kat hp..
Yang ni masa shopping kat Cotton On Kids.. Tengok Thea pegang apa..? Huhuhu.. Bila snap je dia pun cabut spec tu.. Hahaha..
Ni waktu nap Althea dalam playpen dia.. :)
Hahahaha.. Mummy lipat baju, Althea masuk dalam basket..
Lepas makan petang.. Habis comot!
Ni gambar yang latest..

Huhuhuhu...       

Skang Althea dah hampir boleh jalan.. Tapi pakai walker.. Jom layan video ni.. ;)
video
Haaaa.. Cute je.. Nana saje tak nak beli walker mcm duduk tu sbb nnt dia malas nak diri.. Tu je la setakat ni.. Althea dah bangun.. Dia plak mengarang ni... Aiyyyooo...

12 comments:

  1. kawaii
    makin besar muka dia lebey ke daddy gitew
    but org tua2 ckp bagus if gegurl turun muka si daddy :))

    ReplyDelete
  2. sgt2 comel...yippeee..hope althea cepat2 la berjalan yerk..msti sgt2 comel die jln terkedek kedek..heeee...klau kak nana nak tau ain slalu sgt ekot blog kak nana nih..nak2 blew kak nana bnyk sgt letak pic si kecik comel nih..ain ske bdk2...

    ReplyDelete
  3. bila la nk jumpa althea nih eh.. hahaha

    ReplyDelete
  4. althea ni pandai bergaya ikot mama dia ..

    :D

    ReplyDelete
  5. comel althea... muka banyak ikot daddy dia..:)

    ReplyDelete
  6. sangat coeml...geram je tgk..nk geget blh?? ehehhe

    ReplyDelete
  7. betul tu nana, walker sebegitu sangat membantu baby untuk lebih rajin dan berusaha :)

    ReplyDelete
  8. wahh althea dah besar da..hehhe makin comel n cute suke2..moga althea cepat2 besar n pandai jalan gitu heheheheh...hope keluarga nana juga akan terus ceria n bahagia..amin

    ReplyDelete
  9. cuteness :)

    fell free to visit my blog, www.eykaaishahzawawi.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Tgk Metro @ 1 Ogos 2011 ... uhu .. terkesima tgk MRB mkn nasi kerabu! uhu ...

    ReplyDelete
  11. aduhai,manis betul senyuman althea ni. bikin aunty lily geram!

    ReplyDelete