Sunday, January 23, 2011

Althea ku dah 3 bulan lebih...

Alhamdulillah.. Althea dah 13 minggu 3 hari hari ni.. Perangai dia dah berubah dari masa dia baru lahir, ke 4 minggu ke 10 minggu dan sekarang.. 

Althea skang dijaga oleh mak bila Nana gi keje.. Mak kena stay kat umah Nana la dan bila weekend baru mak balik Muar.. Sib baik mak ade.. Kalau tak, tak tenteram lah Nana nak gi keje.. Terima kasih mak sebab sudi jagakan Althea.. 

Skang ni Althea dah pandai jerit.. Lagi, dia macam nak bercakap.. Huhuhu.. Lom pandai merangkak dah nak bercakap kan? Hehehee.. Jom la layan gambar Althea dari 9 minggu sampai ke 13 minggu.. 

 9 weeks 3 days


  9 weeks 3 days


 10 weeks 2 days


 10 weeks 2 days - Althea with Abah


 12 weeks


 12 weeks 2 days


 12 weeks 2 days


 12 weeks 3 days


 12 weeks 3 days - Althea with MRB


 13 weeks - Althea macam Japanese cook.. Huhuhu..


 13 weeks


 13 weeks


video



Moots + Vanessa Engagement Party

Hola all!

Assalamualaikum semua..
Hari tu, 21hb Januari, Nana dan MRB dijemput utk menghadiri party pertunangan antara Moots dan Vanessa yang bertemakan Kung Fu Bollywood.. Kalau korang tak tau, Moots adalah announcer utk hitz.fm dan jugak penyanyi utk kumpulan Pop Shuvit. Vanessa pulak kakak Vince.. 

Yang datang hanya close friends dan famili je kot Nana rasa sebab tak ramai sangat yang dorang jemput.. Tapi majlis tu meriah.. Adik bongsu Vanessa ade nyanyi.. Sedap gilerrrr!! Dan of coz, Vince pun ade nyanyi gak.. Cite banyak tak guna, kite layan gambar k.. ;)

 MRB and Ean

 
 Me and Suzana THR Gegar

 
 Me and Vanessa.. Lawa sungguh dia!

 
 Me and me MRB..

 
 Me with Mootsy!

 
 Vince nyanyi lagu Endless Love dengan Nadia.. (Not sure Nadia mana... Ampun..)

 
Sweet couple.. Moots and Vanessa!

Semoga kekal sampai bila bila.. Katanya dorang akan kawin dalam tahun ni jugak.. Can't wait.. Sure anak dorang cute gileeerrr!!! Congrats Moots n Vanessa!

Christmas Dinner

Ampun maaf dipinta sebab lambat sungguh Nana nak update blog ni.. Sebab dah start keje sekarang tu yang tak de masa nak mengupdate blog.. Sorry ek..

Pada 24hb hari tu, ade Christmas dinner kat rumah MIL.. Tak ramai pun hanya MIL, abang MRB ngan girlfriend dia, ngan adik MIL aunty Lucy and family dan cousin MRB dari Kuching..

Tak de ape sangat aktiviti malam tu, hanya makan makan dan tukar tukar hadiah.. Korang sure nak tengok gambar kan..? Joms!





Masa ni Althea 9 minggu 1 hari.. :)

Itu je la yg sempat amik.. Thanks sebab sudi baca ek.. :)